Πετάξτε πάνω από τις ελληνικές ακτές

Share
Tweet
Share
0 Shares

200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο μέσα από ελικόπτερο πάνω από τις ελληνικές ακτές!!!

Οι επισκέπτες του tripinview.com αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο μέσα από ελικόπτερο…

Μέσα από εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και δεκάδες ώρες βίντεο οι επισκέπτες του tripinview.com έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να «πετάξουν» πάνω από προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, θαυμάζοντας το μεγαλείο του ελληνικού αρχιπελάγους και της μοναδικής “πολυνησίας” του.

Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή.

Έτσι, οι επισκέπτες του tripinview.com αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο από ολόκληρη την ελληνική ακτογραμμή και έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βλέπουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, αφού το tripinview.com φιλοδοξεί παράλληλα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν προορισμούς για διακοπές.

Η ομάδα της GeotagAeroview συνεχίζει το έργο της και σύντομα θα ενταχθούν στην πλατφόρμα και άλλοι μεσογειακοί προορισμοί όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

tripinview

Δείτε στον σύνδεσμο την πτήση που ξεκινά από τις ακτές στην Βόρεια Κρήτη ανατολικά λίγο έξω από το Ηράκλειο και στην συνέχεια με την βοήθεια του σχετικού εργαλείου μπορείτε να δείτε όποια ακτή θέλετε είτε σε μορφή φωτογραφιών είτε σε μορφή βίντεο με χαλαρωτική μουσική που πραγματικά σε στέλνει εντελώς αλλού!!!

sky-express-island-hopping-summer-flights-2014sky-express-kithira

Τώρα αν θέλετε να καταλήξετε και σε κάποιο προορισμό για να απολαύστε τις διακοπές σας δεν έχετε παρά να δείτε σχετικές πληροφορίες στο σχετικό: H SkyExpress φέρνει το Island Hopping στην Ελλάδα!!!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Το πιο ισχυρό πολεμικό ναυτικό στο κόσμο
Το πιο ισχυρό πολεμικό ναυτικό στο κόσμο
Τα μεγαλύτερα πολεμικά πλοία στον κόσμο
Τα μεγαλύτερα πολεμικά πλοία στον κόσμο
Ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στην Ιταλία
Ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στην Ιταλία
Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο
Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο
Αρέσει σε %d bloggers: