Πετάξτε πάνω από τις ελληνικές ακτές

0 Shares

200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο μέσα από ελικόπτερο πάνω από τις ελληνικές ακτές!!!

Οι επισκέπτες του αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο μέσα από ελικόπτερο…

Μέσα από εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και δεκάδες ώρες βίντεο οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να «πετάξουν» πάνω από προορισμούς σε όλη την παραθαλάσσια Ελλάδα, θαυμάζοντας το μεγαλείο του ελληνικού αρχιπελάγους και της μοναδικής “πολυνησίας” του.

Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview, μια ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών που έβαλαν ως σκοπό να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν όλη την ελληνική ακτογραμμή.

Έτσι, οι επισκέπτες του tripinview.com αποκτούν πρόσβαση σε 200.000 αεροφωτογραφίες και 120 ώρες βίντεο από ολόκληρη την ελληνική ακτογραμμή και έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βλέπουν τους παραθαλάσσιους προορισμούς και τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν, αφού το tripinview.com φιλοδοξεί παράλληλα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν προορισμούς για διακοπές.

Η ομάδα της GeotagAeroview συνεχίζει το έργο της και σύντομα θα ενταχθούν στην πλατφόρμα και άλλοι μεσογειακοί προορισμοί όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

tripinview

Δείτε στον και στην συνέχεια με την βοήθεια του σχετικού εργαλείου μπορείτε να δείτε όποια ακτή θέλετε είτε σε μορφή φωτογραφιών είτε σε μορφή βίντεο με χαλαρωτική μουσική που πραγματικά σε στέλνει εντελώς αλλού!!!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ποιες χώρες έχουν την μεγαλύτερη ακτογραμμή
Ποιες χώρες έχουν την μεγαλύτερη ακτογραμμή;
Οι πιο εντυπωσιακές τιρκουάζ παραλίες του πλανήτη
Οι πιο εντυπωσιακές τιρκουάζ παραλίες του πλανήτη
Τα 10 top ελληνικά beach bars
Τα 10 top ελληνικά beach bars
Δεύτερο δημοφιλέστερο νησί διακοπών η Κρήτη
Δεύτερο δημοφιλέστερο νησί διακοπών η Κρήτη
Αρέσει σε %d bloggers: