Τα μυστικά των low cost αεροπορικών εταιριών

Τα μυστικά των low cost αεροπορικών εταιριών

Share2
Tweet
Share
2 Shares

Τα μυστικά των low cost αεροπορικών εταιριών: Πως πετυχαίνουν οι αεροπορικές εταιρίες low cost να έχουν τόσο χαμηλές τιμές στα εισιτήρια τους;

Το πρώτο πράγμα που ψάχνει κάποιος όταν σχεδιάζει ταξίδι με αεροπλάνο είναι φυσικά τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Και το σχετικό ψάξιμο ξεκινά μάλλον πάντα από τις λεγόμενες… low cost αεροπορικές εταιρίες.

Έχετε σκεφτεί όμως ποτέ με ποιον τρόπο έχουν καταφέρει αυτές οι εταιρίες να ρίξουν τόσο πολύ τις τιμές τους στα εισιτήρια;

Το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι Wendover Productions στο Youtube εξηγεί με ποιον τρόπο τα καταφέρνουν οι εταιρείες αυτές, και συγκεκριμένα όσες λειτουργούν στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται και στο βίντεο, ένας από τους λόγους είναι ο τύπος των αεροσκαφών που χρησιμοποιούν. Κι αν νομίζετε ότι τα αεροπλάνα τους είναι παλιά, το βίντεο έχει άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι εταιρείες χαμηλού κόστους χρησιμοποιούν νεότερα αεροπλάνα γιατί έχουν μικρότερη κατανάλωση καυσίμων και άρα χαμηλότερο κόστος.

Επίσης έχουν συνήθως μόνο έναν τύπο αεροπλάνου, και κάνουν συνεχώς πτήσεις μέσα στην ημέρα σε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς, βγάζοντας περισσότερα χρήματα.

Όπως γνωρίζουμε, κατά την διάρκεια της πτήσης, οι εταιρείες χαμηλού κόστους δεν προσφέρουν φαγητό ή ποτό δωρεάν, κάτι που μειώνει ακόμα περισσότερο το κόστος. Την ίδια στιγμή που χρεώνουν πολύ ακριβά και τις αποσκευές.

Υπάρχουν, όμως, και άλλα μικρά μυστικά, όπως ότι σε ορισμένες εταιρείες, τα καθίσματα δεν πηγαίνουν πίσω, κάτι που μειώνει την αγοραστική τιμή της κάθε καρέκλας και τους γλιτώνει χρήματα από την συντήρηση.

Οι αεροσυνοδοί είναι συνήθως στην αρχή της καριέρας τους και εκτός από τον ρόλο τους ως αεροσυνοδοί, μοιράζονται και εργασίες, όπως είναι η καθαριότητα του αεροσκάφους.

Επιπλέον, οι εταιρείες χαμηλού κόστους δεν πετάνε από τα μεγάλα κεντρικά αεροδρόμια των πόλεων, αλλά από μικρότερα πιο φτηνά αεροδρόμια.

Θα έχετε παρατηρήσει, επίσης, ότι όταν κατεβαίνετε από πτήση χαμηλού κόστους, σπάνια θα βγείτε από την φυσούνα, αλλά από σκάλες.

Δείτε όλους τους λόγους που καταφέρνουν ορισμένες αεροπορικές εταιρείες να διατηρήσουν χαμηλό το κόστος στο βίντεο που ακολουθεί…

Τα 10 μυστικά των αεροπλάνων

Related Posts

11 tips για να ρίξετε την πίεση σας
11 tips για να ρίξετε την πίεση σας
Σαρώνει παγκοσμίως η υπέρταση
Σαρώνει παγκοσμίως η υπέρταση
Το πολύ internet μας ανεβάζει την πίεση
Το πολύ internet μας ανεβάζει την πίεση
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
hebidoshi84.blog.fc2.com/

nadex trading strategies
Αρέσει σε %d bloggers: