Μεγάλη αύξηση των αεροπορικών αφίξεων

Μεγάλη αύξηση των αεροπορικών αφίξεων

0 Shares

Μεγάλη αύξηση των αεροπορικών αφίξεων: Μεγάλη αύξηση των αεροπορικών αφίξεων τον Φεβρουάριο σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΤΕ

Μεγάλη αύξηση παρουσίασαν τόσο οι οδικές όσο και οι αεροπορικές αφίξεις το Φεβρουάριο, όπως προκύπτει από την καθιερωμένη έρευνα του ινστιτούτου του .

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς αφίξεις στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας έκαναν «άλμα» 24,9% το συγκεκριμένο μήνα και συνολικά 20,6% από τις αρχές του έτους.

Αύξηση της τάξης του 33,3% είχαμε στις αεροπορικές αφίξεις της Αθήνας, ενώ εκείνες στα περιφερειακά αεροδρόμια παρουσίασαν άνοδο 8,2%. Από τις αρχές του έτους έχουμε αύξηση 27,2% και 6,2% σε πρωτεύουσα και περιφέρεια αντίστοιχα.

Με αύξηση 17,1% συνέχισαν την ανάκαμψή τους οι διεθνείς οδικές αφίξεις το Φεβρουάριο, ενώ συνολικά το πρώτο δίμηνο ήταν ενισχυμένες κατά 18,5%.

Όπως επισημαίνει το SETE Intelligence, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης παρουσιάζει βελτίωση σε όλες τις αγορές του ελληνικού τουρισμού.

Ως προς τις άλλες εξελίξεις, η σημαντικότερη ήταν αναμφισβήτητα η υπογραφή διετούς εθνικής κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας μεταξύ ξενοδόχων και εργαζομένων.

Τουρισμός και τον Χειμώνα στην Ελλάδα για πρώτη φορά

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες το 2019
Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες το 2019
Όταν ο Αντετοκούνμπο άφησε άφωνο δημοσιογράφο
Όταν ο Αντετοκούνμπο άφησε άφωνο δημοσιογράφο
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Узнайте про важный блог , он рассказывает про p10 plus www.top-obzor.com/
steroid-pharm.com

cleansale.kiev.ua
Αρέσει σε %d bloggers: