Δείτε το top σπίτι στην Ελλάδα με βάση την Airbnb

Δείτε την κορυφαία επιλογή σπιτιού για διακοπές στην Ελλάδα σύμφωνα με την πλατφόρμα της Airbnb…

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών, μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών – και όχι μόνο. Από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέχρι το τελευταίο νησάκι των Δωδεκανήσων και τη Γαύδο, ορδές τουριστών αναζητούν καταλύματα μέσω διαδικτύου και οι πιο ενημερωμένοι, εντοπίζουν τα καλύτερα.

Εκτός από τις -κάθε τύπου- ξενοδοχειακές μονάδες, μεγάλο ρόλο πλέον στον χάρτη των καταλυμάτων παίζει και η ενοικίαση σπιτιών ή δωματίων μέσω Airbnb.

Σ’ αυτό το σημείο να πούμε ότι η Airbnb δημοσίευσε τα Top 20 σπίτια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο.

Στην κορυφή όμως της λίστας είναι ένα σπίτι που όλοι μα όλοι θα ζηλέψουμε. Πρόκειται για ένα σπίτι-σπηλιά στην Οία της Σαντορίνης. Το πολυτελές σπήλαιο Hector που βρίσκεται στον μοναδικό βράχο της Καλντέρας για πάνω από 250 χρόνια, ανακαινίστηκε πλήρως το 2016.

Το εσωτερικό του σπιτιού των 35 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει 2-4 άτομα. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο king size κρεβάτι και δύο ενσωματωμένους καναπέδες-κρεβάτια.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, ενώ και στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο, υπάρχουν θερμαινόμενα τζακούζι.

Στην ιδιωτική βεράντα υπάρχει χώρος για χαλάρωση, φαγητό ή ακόμα και ηλιοθεραπεία, με φόντο την πιο εκπληκτική θέα της Σαντορίνης: το ηφαίστειο, το βράχο της καλντέρας και το νησί της Θηρασιάς.

Το κόστος ανά ημέρα ανέρχεται στα 295 ευρώ.

Με πληροφορίες από tourismarket.gr

Related Posts

Ήθελαν και είσοδο 25 ευρώ στα νοσοκομεία
Ήθελαν και είσοδο 25 ευρώ στα νοσοκομεία
Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα από γνωστό δημοσκόπο
Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα από γνωστό δημοσκόπο
Υποχρεωτικός ο οικογενειακός γιατρός
Υποχρεωτικός ο οικογενειακός γιατρός
Γενναία αύξηση στο επίδομα θέρμανσης
Γενναία αύξηση στο επίδομα θέρμανσης
Αρέσει σε %d bloggers: