Τουρισμός όλο τον χρόνο στην Κρήτη

Τουρισμός όλο τον χρόνο στην Κρήτη

0 Shares

Τουρισμός όλο τον χρόνο στην Κρήτη: Εκτοξεύτηκαν οι διεθνείς αφίξεις τον χειμώνα κατά 667,7% στο Ηράκλειο!

Η πρωτοβουλία του για να καταστεί η Κρήτη – μαζί με τη Ρόδοπροορισμός πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα ως προς την προσέλκυση ξένων επισκεπτών 365 ημέρες τον χρόνο, φαίνεται ότι αποδίδει με το … “καλημέρα”!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της χρονιάς, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου σημείωσε πρωτόγνωρη αύξηση της διεθνούς επιβατικής κίνησης κατά 667,7%, ενώ από κοινού με τα αεροδρόμια των Χανίων και της Σητείας σημειώθηκε συνολικά αύξηση της τάξης του 119,1%!

Πρόκειται για τα πρώτα “σμήνη” τουριστών, που κάνουν τις κατά δεκάδες την εμφάνισή τους στην πόλη του Ηρακλείου. Ξεχύνονται στους δρόμους για να θαυμάσουν και να απαθανατίσουν τα μνημεία μας, ενώ παράλληλα ρίχνουν και κάποιες ματιές στην αγορά, απ’ όπου προμηθεύονται τα σουβενίρ τους για να θυμούνται την επίσκεψή τους στο νησί μας.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι κι άλλες χρονιές την χειμερινή περίοδο έβλεπες ομάδες τουριστών να καταφτάνουν στο νησί αραιά και πού, πράγμα που οφείλεται στις προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Πάντως, η παρουσία τους δεν περνά ποτέ απαρατήρητη και σχολιάζεται πάντα θετικά από τους πολίτες και τους καταστηματάρχες, που γνωρίζουν πλέον καλά ότι η οικονομία μας στηρίζεται ουσιαστικά στον τουρισμό και μόνο τώρα πια.

Σπάει τα κοντέρ ο ελληνικός τουρισμός

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ανεβάζει γκάζια η αγορά αυτοκινήτου
Ανεβάζει γκάζια η αγορά αυτοκινήτου
Το 90% των Ελλήνων εμπιστεύεται τα εμβόλια
Το 90% των Ελλήνων εμπιστεύεται τα εμβόλια
Ρεκόρ Ελλάδας στην μείωση εκπομπών CO2
Ρεκόρ Ελλάδας στην μείωση εκπομπών CO2
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
profvest.com/2017/08/liga-auction-otzivi-obzor.html

tsoydesign.com.ua/uslugi.html/

Велосипеды Bergamont
Αρέσει σε %d bloggers: