Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη

Δεν κρατιούνται οι Swingers, επιστρέφουν στην Κρήτη

Sharing is caring!

Δεν κρατιούνται οι Swingers… έχουν ήδη κανονίσει τα όργια τους σε 5άστερο ξενοδοχείο του Ηρακλείου τον Απρίλιο του 2018!!!

Σε σχετική ανάρτησή του το στέλνει μήνυμα προς τους συμμετέχοντες ότι «η Κρήτη δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν»!

Στα  ένα γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο του Ηρακλείου θα φιλοξενήσει για πέντε νύχτες 200 ζευγάρια, τα οποία θα ανταλλάσσουν συντρόφους συμμετέχοντας σε όργια βγαλμένα από την ταινία του Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Το ολλανδικό site που απευθύνεται αποκλειστικά σε swingers προτείνει σε όσους δηλώσουν συμμετοχή να απολαύσουν, εκτός από τις βραδιές αχαλίνωτου σεξ, την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μιας παραθαλάσσιας παραλιακής κωμόπολης με ταβέρνες και καταστήματα σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, οι χώροι του οποίου αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα για τις ανάγκες του event.

Για παράδειγμα, η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θα γίνει επίγειος παράδεισος για τους… ξαναμμένους swingers, όπως επίσης και οι αίθουσες που φέρουν τις ονομασίες Sexy Sins Lounge και SDC Pleasure Dome.

Μάλιστα, οι «swingers» που θα αγοράσουν το πακέτο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές θεματικές βραδιές βασισμένες στο σεξ και εμπνευσμένες κυρίως από την αρχαία Ελλάδα.

Ερωτικά βοηθήματα θα μπορούν να βρουν από το sex shop του ξενοδοχείου, ενώ από τις 22.00 μέχρι τις 03.00 θα λειτουργούν δύο δωμάτια όπου οι swingers θα μπορούν να ανταλλάσσουν συντρόφους διαλέγοντας δύο, τρία ή και περισσότερα από τα δεκάδες ζευγάρια που θα βρίσκονται εκεί.

swingers-on-

Μέσα στις υποχρεώσεις των συμμετεχόντων είναι να μην έχουν μαζί τους ναρκωτικές ουσίες, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες, υποχρεώσεις που καλύπτουν και τους εργαζομένους του ξενοδοχείου.

Πάντως… γίνεται αναφορά και σε κάποια άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νησιού, όπως τα μινωικά παλάτια, τα βυζαντινά, ενετικά και οθωμανικά αξιοθέατα κλπ. Πάλι καλά…

Οι τιμές είναι επίσης αρκετά καυτές, αφού ξεκινούν από 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1.849 ευρώ για μια junior suite, χωρίς να υπολογιστούν τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Οι 10 χώρες με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους
Οι 10 χώρες με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πότε πέφτουν όλες οι αργίες του 2019
Πότε πέφτουν όλες οι αργίες του 2019;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
https://seotexts.com

best-cooler.reviews

porn4you.info/category/massage
shares
Αρέσει σε %d bloggers: