Στους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς η Κρήτη

Share
Tweet
Share
0 Shares

Στους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς η Κρήτη, δείτε ποιοι μας επιλέγουν…

Στους 10 κορυφαίους προορισμούς των μοναχικών ταξιδιωτών συμπεριλαμβάνεται η Κρήτη σύμφωνα με σχετική έρευνα, προσπερνώντας την Κρακοβία.

Επίσης στους 10 πιο δημοφιλείς προορισμούς για ζευγάρια περιλαμβάνεται η Σαντορίνη, σύμφωνα με την έρευνα Travel Smart της παγκόσμιας πλατφόρμας ξενοδοχειακών κρατήσεων, Agoda (ιδιοκτησίας του ομίλου Priceline).

santorini-lifestyle-

Η Σαντορίνη καταλαμβάνει την κορυφή στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ζευγάρια, μάλλον καταλαβαίνουμε το γιατί…

Η έρευνα, η οποία καταμέτρησε εκατομμύρια κρατήσεων και κριτικών που συντάχθηκαν από ζευγάρια ή εργένηδες και δημοσιεύθηκαν στην Agoda, κατατάσσει τη Σαντορίνη στην 5η θέση της κατάταξης με τους δημοφιλέστερους προορισμούς, με βαθμολογία 8,5 (με άριστα το 10).

briz-meseoniki-poli

Η μεσαιωνική πόλη Μπρυζ του Βελγίου κερδίζει την κορυφή της κατάταξης με τον μεσαιωνικό χαρακτήρα της που σε ταξιδεύει σε μαγικά παραμύθια…

Ως κορυφαίος προορισμός αναδεικνύεται η μεσαιωνική πόλη Μπρυζ του Βελγίου, με εικόνες που παραπέμπουν σε παραμύθι, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 8,8.

VeronaAtDusk

Την δεύτερη θέση της κατάταξης καταλαμβάνει η Βερόνα με άρωμα από άλλες εποχές και κυρίως άκρως ερωτική ατμόσφαιρα…

verona

Η ερωτική ατμόσφαιρα στην Βερόνα πηγάζει από… τους πιο διάσημους εραστές της λογοτεχνίας, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας!!!

Η Βερόνα, η θρυλική πατρίδα των πιο διάσημων εραστών της λογοτεχνίας, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, βρίσκεται στη θέση με βαθμολογία 8,7.

Κοινό συστατικό των 10 προορισμών είναι ότι αποτελούν μικρές πόλεις και διαθέτουν σημαντικές πολιτιστικές ατραξιόν με ενδιαφέρον για τους επισκέπτες. Ορισμένες δε αποτελούν επίσης ιστορικά κέντρα με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική ομορφιά.

“Προορισμοί όπως το Παρίσι και το Λονδίνο, τείνουν να προσελκύουν περισσότερους τουρίστες”, δήλωσε ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της Agoda, John Brown, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι έμπειροι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι τα είδη των προορισμών που αναδεικνύονται στη λίστα συχνά προσφέρουν ακόμη πιο πλούσιες ταξιδιωτικές εμπειρίες και περισσότερες δυνατότητες να συνδεθεί κανείς με την τοπική κουλτούρα.

oikogeneiakes-diakopes-kriti

Μάλιστα, σε μια δεύτερη κατάταξη 10 προορισμών, η οποία προέκυψε από τις προτιμήσεις των μοναχικών ταξιδιωτών και ήταν πανομοιότυπη με την κατάταξη των ζευγαριών, την είσοδό της κάνει και η Κρήτη στη 10η θέση, προσπερνώντας την Κρακοβία.

Related Posts

Το πολύ internet μας ανεβάζει την πίεση
Το πολύ internet μας ανεβάζει την πίεση
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τα επαγγέλματα που πίνουν πολύ καφέ
Τα επαγγέλματα που πίνουν πολύ καφέ
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: