Στην κορυφή των προτιμήσεων τα ελληνικά νησιά

0 Shares

Τα ελληνικά νησιά, αγαπημένος προορισμός των αναγνωστών του Conde Nast Traveller

Οι αναγνώστες του περιοδικού «Conde Nast Traveller», του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού, τοποθέτησαν στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεών τους τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα και με ανακοίνωση του ΕΟΤ, το 2017 αποτελεί μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας, καθώς η χώρα μας τιμήθηκε με σημαντικές διακρίσεις, σε δύο διαγωνιστικές διαδικασίες, που διοργάνωσαν καταξιωμένα περιοδικά του κλάδου στην αρχή της εβδομάδας στο Λονδίνο.

Στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων Conde Nast Traveller 20th Annual Reader’s Travel Awards, οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού ψήφισαν τα ελληνικά νησιά, ως τον κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως για το 2017 στην κατηγορία «Best islands in the word / Favourite islands».

Στην πρώτη δεκάδα της λίστας με τα πλέον αγαπημένα νησιά σε ολόκληρο τον κόσμο ακολουθούν οι εξής προορισμοί: Βαλεαρίδες Νήσοι, Σικελία, Μαλδίβες, Κοχ Σαμούι, Μπαλί, Σεϋχέλλες, Μάλτα, Σαρδηνία, Αγία Λουκία. Στον ίδιο διαγωνισμό, το 2016, τα ελληνικά νησιά κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.

Επιπλέον, η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η δεύτερη καλύτερη χώρα στον κόσμο για διακοπές, στην κατηγορία «Best countries in the world / Favourite countries». Στην πρώτη θέση αναδείχτηκε η Ιταλία. Ακολούθησαν, κατά σειρά, οι ΗΠΑ, Γαλλία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Αυστραλία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Καναδάς. Το 2016, η χώρα μας είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας.

Στα βραβεία των Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων και επαγγελματιών του τουρισμού Star Awards 2017, που διοργανώνει για πάνω από 20 χρόνια το περιοδικό «Travel Bulletin», η Ελλάδα ανακηρύχτηκε δεύτερος «Καλύτερος Προορισμός για Οικογενειακές Διακοπές» («Star Destination for Family Holidays»)Η Ισπανία κατέλαβε την κορυφή της λίστας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

info: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related Posts

Εχθρός της κατάθλιψης και παχυσαρκίας
Εχθρός της κατάθλιψης και παχυσαρκίας
Χρήσιμα tips για τη νηστεία
Χρήσιμα tips για τη νηστεία
Γιατί μπακαλιάρος – σκορδαλιά την 25η Μαρτίου
Γιατί μπακαλιάρος – σκορδαλιά την 25η Μαρτίου;
Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 838 εκατ.
Ταμειακό πρωτογενές πλεόνασμα 838 εκατ.
Αρέσει σε %d bloggers: