Οι 10 πιο δημοφιλείς πόλεις της Airbnb για το 2018

Τις δημοφιλέστερες πόλεις της αποκάλυψε η Airbnb μέσω του καταλόγου της με τις Ταξιδιωτικές Τάσεις το 2018

Τις δημοφιλέστερες πόλεις της αποκάλυψε η Airbnb μέσω του καταλόγου της με τις Ταξιδιωτικές Τάσεις το 2018, όπου συμπεριλαμβάνονται πόλεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία.

Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν αν ζήσουν σαν ντόπιοι γνωρίζοντας εκ των έσω τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των προορισμών που επισκέπτονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η περίφημη πλατφόρμα να κερδίζει σε δημοφιλία τις ξενοδοχειακές μονάδες σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Μάλιστα, πλέον, διαθέτει και τα στοιχεία ώστε να είναι ικανή να προβλέψει τις πόλεις που θα βρεθούν στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος για την νέα χρονιά.

Το 2018 πόλεις όπως το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο πρωταγωνιστούν στον κατάλογο των πόλεων με τις περισσότερες κρατήσεις. Ωστόσο, τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών φαίνεται να κερδίζουν και προορισμοί που ήταν λιγότερο δημοφιλείς στο παρελθόν όπως το Mαϊάμι και η Λισσαβόνα.

Σύμφωνα με την Airbnb η οικονομία διαμοιρασμού εξακολουθεί να ανθίζει βοηθώντας τους ανθρώπους να δημιουργούν νέες οικονομικές ευκαιρίες για τους εαυτούς τους και για τις κοινότητες που ζουν.

«Με το 97% των τελών διαμονής στα χέρια των οικοδεσποτών και το 42% των δαπανών των επισκεπτών να κατανέμονται στις γειτονιές όπου διαμένουν, ο οικονομικός αντίκτυπος της κατανομής κατοικίας μπορεί να είναι σημαντικός για τους αναδυόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς».

Αυτή είναι η λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες πόλεις του 2018:

  1. Τόκιο
  2. Παρίσι
  3. Οσάκα
  4. Νέα Υόρκη
  5. Λονδίνο
  6. Ρώμη
  7. Ορλάντο
  8. Μαϊάμι
  9. Σίδνεϊ
  10. Λισαβόνα

Related Posts

Μεγάλη ανάκληση ντιζελοκίνητων ΒΜW
Μεγάλη ανάκληση ντιζελοκίνητων ΒΜW
Η VW στον χορό της απόσυρσης
Η VW στον χορό της απόσυρσης
Πρόστιμο 800 εκ. ευρώ στην Audi για το dieselgate
Πρόστιμο 800 εκ. ευρώ στην Audi για το dieselgate
Κάντε περισσότερο σεξ και αυξήστε τα έσοδά σας
Κάντε περισσότερο σεξ και αυξήστε τα έσοδά σας
sweet-smoke.com.ua

У нашей организации популярный интернет-сайт с информацией про подтоварник www.arbud-prom.com.ua
аккумулятор 100 ампер
Αρέσει σε %d bloggers: