Η Ελλάδα δεν είναι μόνο για καλοκαίρι

0 Shares

To CNN λέει ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι, αποθεώνοντας και τις χειμερινές διακοπές στην χώρα μας…

Ο ερχομός του χειμώνα και η πτώση της θερμοκρασίας αναδεικνύουν την μαγεία των πετρόχτιστων ορεινών χωριών της Ελλάδας, γράφει σε αφιέρωμα στον χειμερινό τουρισμό της χώρας μας.

cnn-winter-vacations-greece-05
Πέρα από το δεδομένο, τα άσπρα σπίτια των νησιών του Αιγαίου, η Ελλάδα γράφει το CNN επιδεικνύει εκπληκτικές ομορφιές και για τις διακοπές το χειμώνα και αναφέρει με… έκπληξη ότι η χώρα διαθέτει και καταλύματα για τους λάτρεις του σκι.

cnn-winter-vacations-greece-04
Το CNN αποθεώνει τα Ζαγοροχώρια τα οποία χαρακτηρίζει ως ένα κρυμμένο ορεινό θησαυρό, με τα 46 χωριά, με πέτρινα σπίτια που είναι χτισμένα στα βουνά της Ηπείρου.

cnn-winter-vacations-greece-01
Το αφιέρωμα επικεντρώνει στις ανέσεις που προσφέρουν τα καταλύματα και στις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Στη συνέχεια ταξιδεύει στο Πήλιο, επικεντρώνει στην πανοραμική θέα στο Αιγαίο και τις εκπληκτικές εναλλαγές του τοπίου από την θάλασσα στο βουνό, το χιονοδρομικό και το τοπίο που είναι όπως γράφει, σαν να βγήκε από πίνακα ζωγραφικής επισημαίνει για το Πήλιο το αμερικανικό δίκτυο.

cnn-winter-vacations-greece-02
Κάνει μία στάση στην Ευρυτανία και επικεντρώνει σε καταλύματα στο Μεγάλο Χωριό. Προτείνει διαδρομές στους αναγνώστες του, επισημαίνοντας τα εντυπωσιακά φαράγγια, τα παραδοσιακά χωριά και τα ιστορικά μοναστήρια. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες για χειμερινές δραστηριότητες και πολλές δραστηριότητες για μετά το σκι στα χωριά και το Καρπενήσι γράφει το αμερικανικό δίκτυο.

cnn-winter-vacations-greece-03
Στην συνέχεια το CNN γράφει για την ιστορική περιοχή της Μάνης. Αναφέρεται στα 96 παραδοσιακά χωριά της περιοχής, τους πύργους, τις βυζαντινές εκκλησίες, το άγριο τοπίο, την εκπληκτική ακτογραμμή, τη Μονεμβασιά που σχηματίζουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για χειμερινές διαδρομές.

info-photos από το CNN

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Μια Χρυσή βουτιά στο διαμάντι του νότου
Μια Χρυσή βουτιά στο διαμάντι του νότου
Βουτιά σε 7 παραλίες της Κρήτης
Βουτιά σε 7 παραλίες της Κρήτης
6 ελληνικά νησιά στους μυστικούς παραδείσους
6 ελληνικά νησιά στους μυστικούς παραδείσους
Ο κρυφός παράδεισος της Κρήτης
Ο κρυφός παράδεισος της Κρήτης
Αρέσει σε %d bloggers: