Η ΕΡΤ στην εποχή της υβριδικής τηλεόρασης

Η ΕΡΤ στην εποχή της υβριδικής τηλεόρασης

Η ΕΡΤ στην εποχή της υβριδικής τηλεόρασης: Η ΕΡΤ πρώτη φέρνει την υβριδική τηλεόραση στους δέκτες σας και την εγκαινιάζει με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το Mουντιάλ!!!

Πρόκειται για ένα νέο πρότυπο μετάδοσης που επιτρέπει σε διαδικτυακές υπηρεσίες να συνδεθούν με το τηλεοπτικό πρόγραμμα και απευθύνεται σε χρήστες που έχουν έξυπνη τηλεόραση συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Η υβριδική ΕΡΤ διατίθεται ελεύθερα σε όσους διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις HbbTV-Ready, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η υβριδική πλατφόρμα ΕΡΤ Hybrid περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

  • Catch-up Video, που περιέχει σχεδόν το σύνολο του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ όπως μεταδόθηκε τις τελευταίες οκτώ ημέρες
  • Αποκλειστικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων στο διαδικτυακό κανάλι ERTPlay
  • Πρόσβαση στην υπηρεσία Video on Demand, όπου ο χρήστης μπορεί να απολαύσει το τηλεοπτικό υλικό της ΕΡΤ επιλέγοντας μέσα από θεματικές κατηγορίες (Αρχείο, Αθλητικά, Ενημέρωση κ.ά.)
  • Δυνατότητα ακρόασης των 27 ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΤ, με χρηστικές πληροφορίες όπως πρόγραμμα κ.ά.
  • Το πρόγραμμα όλων των καναλιών της ΕΡΤ για τις επόμενες ώρες και ημέρες, εμπλουτισμένο με γραφικά, video και κείμενο
  • Διαδραστική εφαρμογή για τον καιρό, στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει την περιοχή που τον ενδιαφέρει στην Ελλάδα και τον Κόσμο (η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σύντομα)

Και όλα αυτά ελεύθερα, δωρεάν, διαδραστικά. Όλα απευθείας στην τηλεόρασή σας, για μια απρόσκοπτη, βελτιωμένη τηλεοπτική εμπειρία.

Τι είναι η υβριδική τηλεόραση;

Η Υβριδική Ευρυζωνική Τηλεόραση (HbbTV – Hybrid Broadcast Broadband TV) είναι ένα νέο πρότυπο μετάδοσης που επιτρέπει σε διαδικτυακές υπηρεσίες να ενσωματωθούν ή να συνδεθούν με το τηλεοπτικό πρόγραμμα εκπομπής. Απευθύνεται σε χρήστες που έχουν έξυπνη τηλεόραση (Smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Με την υβριδική τηλεόραση, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα ηλεκτρονικών υπηρεσιών, όπως Catch-up Video, ροές livestream, πλατφόρμες Video on Demand (VoD), εφαρμογές που σχετίζονται με το πρόγραμμα και άλλες πλούσιες υπηρεσίες, απευθείας στην τηλεόραση τους – σε μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Οι υπηρεσίες HbbTV της ΕΡΤ ενεργοποιούνται με το πάτημα του «κόκκινου κουμπιού» στο τηλεχειριστήριό τους. Οι χρήστες εξερευνούν υπηρεσίες με τα παραδοσιακά πλήκτρα πλοήγησης (συμπεριλαμβανομένου του πλήκτρου OK και των χρωματιστών πλήκτρων του τηλεχειριστηρίου).

Η τρέχουσα έκδοση της προδιαγραφής HbbTV περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για την «προσαρμοστική ροή» βίντεο μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης εξασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην οθόνη σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HbbTV, επισκεφτείτε τη διεύθυνση .

Μοναδική προϋπόθεση για να απολαύσει κάποιος τις υβριδικές υπηρεσίες της ΕΡΤ είναι να έχει Smart TV, μοντέλο τελευταίων ετών, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

 

Η ΕΡΤ είναι ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός στην Ελλάδα που αναπτύσσει εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας, δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και να «μπούν στο παιχνίδι», μέσα από την εφαρμογή αυτή.

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16)

Η κάνει ένα σημαντικό άλμα καθώς αναπτύσσει 1η την υπηρεσία της υβριδικής τηλεόρασης. Σε πείσμα όλων εκείνων που έλεγαν και λένε ότι πρέπει να είναι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στο περιθώριο. Η ΕΡΤ τους διαψεύδει ακόμη μια φορά.

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16)

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του μουντιάλ 2018

Related Posts

Νέες αποκαλύψεις FAZ για την υποκρισία Μητσοτάκη στο Μακεδονικό
Νέες αποκαλύψεις FAZ για την υποκρισία Μητσοτάκη στο Μακεδονικό
Αποκαλύψεις για δεσμεύσεις Μητσοτάκη στο Μακεδονικό
Αποκαλύψεις για δεσμεύσεις Μητσοτάκη στο Μακεδονικό
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Βρέθηκε πως θα επιστρέψουν οι Τούρκοι τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς
Βρέθηκε πως θα επιστρέψουν οι Τούρκοι τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς
Αρέσει σε %d bloggers: