Επένδυση της Samsung στα κρυπτονομίσματα

Sharing is caring!

Επένδυση της Samsung στα κρυπτονομίσματα: Επεξεργαστές σχεδιασμένους ειδικά για τη δημιουργία κρυπτονομισμάτων κατασκευάζει η Samsung!!!

Επεξεργαστές σχεδιασμένους ειδικά για τη δημιουργία κρυπτονομισμάτων, όπως το Bitcoin κατασκευάζει η Samsung. Στόχος της εταιρείας είναι να αυξηθεί η κερδοφορία της.

Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τους επεξεργαστές οι οποίοι θα εξειδικεύονται στα κρυπτονομίσματα και δεν θα κάνουν γενικής φύσεων επεξεργασία.

Τι είναι η «εξόρυξη» κρυπτονομισμάτων;

Η «εξόρυξη» κρυπτονομισμάτων, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, αφορά τσιπάκια που μπορούν να λύσουν πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα. Και κάπως έτσι μπορούν να επαληθευτούν και οι συναλλαγές μέσω των κρυπτονομισμάτων. Οι ιδιοκτήτες των υπολογιστών με τσιπ που κάνουν αυτή τη δουλειά, επιβραβεύονται με ψηφιακά νομίσματα.

Έως σήμερα, μόνο η ταϊβανέζικη εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών TSMC έκανε μαζική παραγωγή για τέτοια τσιπ κρυπτονομισμάτων, γνωστά και ως ASIC ().

Η Samsung αθόρυβα μπήκε στα κρυπτονομίσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung αθόρυβα ανέπτυξε το δικό της τσιπ ASIC το 2017 και τον Ιανουάριο του 2018 άρχισε την παραγωγή του.

Η επένδυση της Samsung στα κρυπτονομίσματα δείχνει ότι αυτά δεν θα είναι φούσκα

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι αυτό αποτελεί μια ένδειξη πως η Samsung δεν θεωρεί το Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα μια «φούσκα» που θα σκάσει.

Επένδυση της Samsung στα κρυπτονομίσματα

Η νοτιοκορεατική εταιρεία ξεπέρασε την αμερικανική Intel και είναι αυτή πια από πέρυσι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επεξεργαστών στον κόσμο.

Επίσης, στις 25 Φεβρουαρίου η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το νέο smartphone της Galaxy S9.

Κρυπτονομίσματα: επένδυση μεγάλου ρίσκου

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
25 ταράτσες που θα θέλαμε σπίτι μας
25 ταράτσες που θα θέλαμε σπίτι μας
Το Top 10 του itsyourturn για το 2018
Το Top 10 του itsyourturn για το 2018
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
teplostar.kiev.ua

steroid-pharm.com

www.optiontradingstrategies.net/ar/binary-options-strategies/
shares
Αρέσει σε %d bloggers: