Σύστημα αυτόματης απάντησης από Google

24 Shares

Σύστημα αυτόματης απάντησης από Google: Κι όμως η τεχνητή νοημοσύνη θα απαντάει και στα μηνύματα μας!!!

  • Έχετε κουραστεί να πληκτρολογείτε μηνύματα στο κινητό σας για να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους φίλους σας;
  • Θα προτιμούσατε ένα ρομπότ να σας απαλλάξει από τις συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις επικοινωνίας μέσω WhatsApp, Facebook ή μηνυμάτων κειμένου;

Η Google ετοιμάζει ένα σύστημα αυτόματης απάντησης

Τότε έχουμε καλά νέα για σας γιατί η Google ετοιμάζει ένα σύστημα αυτόματης απάντησης, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να κάνει αυτή τη δουλειά.

Σύστημα αυτόματης απάντησης από Google

Google Reply: το Σύστημα αυτόματης απάντησης από Google

Ειδικότερα, το , τμήμα που δουλεύει πάνω σε πειραματικά προγράμματα της Google, δοκιμάζει ένα νέο σύστημα που ονομάζεται «Reply». Αυτό θα έχει εφαρμογή σε Hangouts, Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Android Messsages, Skype, Twitter και Slack.

Area 120

Τα τεστ γίνονται αυτήν την περίοδο, με τη συμμετοχή εθελοντών, με τους οποίους επικοινώνησε η Area 120 και δέχθηκαν να βάλουν το «Reply» στο κινητό τους. Το σύστημα θα μπορεί να καταλάβει τι λέει το μήνυμα και θα προτείνει τρεις πιθανές απαντήσεις, βάσει όσων δίνετε καθημερινά, σε chats. Οι χρήστες χρειάζεται απλά να διαλέξουν μία από αυτές.

Σημειώνεται, ότι το «Reply» θα λαμβάνει υπ’ όψιν του την τοποθεσία σας, τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιο σας και άλλες πληροφορίες που εσείς δίνετε. Με αυτόν τον τρόπο το σύστημα θα μπορεί να δίνει πιο εύκολα απαντήσεις.

Για παράδειγμα αν έρθει ένα μήνυμα που ρωτάει «πότε θα επιστρέψετε σπίτι», η εφαρμογή θα μπορεί να εντοπίσει που βρίσκεστε και χρησιμοποιώντας την προτεινόμενη μέθοδο μεταφοράς στο σπίτι, θα στέλνει την κατάλληλη απάντηση για σας. Εντάξει, κάποιες φορές αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο. Κάποιες άλλες όμως μπορεί να οδηγήσει και σε παρεξηγήσεις, ειδικά όταν θέλετε να αποφύγετε κάποιον…

Επίσης, το «Reply» θα ενημερώνει για το πότε είστε διακοπές, πότε δεν θέλετε να σας ενοχλούν (όταν βάζετε το κινητό στο αθόρυβο) και πότε δεν μπορείτε να τσατάρετε.

Παράλληλα, θα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα σημαντικότερα μηνύματα που δέχεστε, χωρίς να το γνωρίζει ο αποστολέας.

700 εκατομμύρια “έξυπνα” σπίτια έως το 2020

Related Posts

Η Huawei με δικό της νέο λειτουργικό
Η Huawei με δικό της νέο λειτουργικό
Πως να αποφύγετε την οφθαλμική κόπωση από τον Η/Υ
Πως να αποφύγετε την οφθαλμική κόπωση από τον Η/Υ;
Τι λέει η Huawei για το μπλόκο της Google
Τι λέει η Huawei για το μπλόκο της Google
Σκούρα τα πράγματα με την Huawei
Σκούρα τα πράγματα με την Huawei
https://medicaments-24.com

У нашей организации классный веб сайт с информацией про progressive.com.kz/.
Αρέσει σε %d bloggers: