Σύσταση ΕΕΤΤ για τις ταχύτητες internet

Sharing is caring!

Σύσταση ΕΕΤΤ για τις ταχύτητες internet: Σύσταση της ΕΕΤΤ προς τους παρόχους υπηρεσιών πρόσβασης στο Διαδίκτυο σχετικά με τις ταχύτητες σύνδεσης

Με την Απόφαση ΕΕΤΤ ΑΠ. 842/13/22-02-2018, η απευθύνει την παρακάτω σύσταση προς όλους τους παρόχους υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω σταθερού δικτύου:

  • στο πλαίσιο της προσυμβατικής ενημέρωσης, να ενημερώνουν τους συνδρομητές για το εκτιμώμενο άνω όριο της ταχύτητας σύνδεσης στο Διαδίκτυο που μπορεί να επιτευχθεί ρεαλιστικά (με όποια διαθέσιμα στοιχεία έχουν, π.χ. μέσω των ταχυτήτων συγχρονισμού) και για τα πακέτα σύνδεσης με την πλησιέστερη ονομαστική ταχύτητα.
  • σε όσους υφιστάμενους συνδρομητές το ζητούν, να δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πακέτο με χαμηλότερη ονομαστική ταχύτητα λήψης ή/και αποστολής δεδομένων, πλησιέστερη στην ταχύτητα που μπορεί να επιτευχθεί ρεαλιστικά (εφόσον υπάρχει τέτοιο πακέτο), χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουν τέλος για την πρόωρη διακοπή/καταγγελία μιας σύμβασης ορισμένου χρόνου. Η δυνατότητα αυτή θα πρέπει να δίνεται ακόμα και μεταξύ διαφορετικών τεχνολογιών σύνδεσης (π.χ. από VDSL σε ADSL).

Η σύσταση αυτή εκδίδεται από την ΕΕΤΤ βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120 για το ανοικτό Διαδίκτυο, με αφορμή παράπονα συνδρομητών οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής τους είναι πολύ χαμηλότερη από την ονομαστική που αναφέρεται στη σύμβαση με τον πάροχο υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Το internet όπως το ξέραμε… μας τέλειωσε!!!

Related Posts

ΔΩΡΕΑΝ 5ψήφιοι αριθμοί για βλάβες τηλεφωνίας
ΔΩΡΕΑΝ 5ψήφιοι αριθμοί για βλάβες τηλεφωνίας
Ρίξτε μαύρο στο MEGA
Ρίξτε μαύρο στο MEGA
Ο Ant1 αποχαιρετά το Mega
Ο Ant1 αποχαιρετά το Mega, LOL
Το Mega το έκλεισαν οι ιδιοκτήτες του
Το Mega το έκλεισαν οι ιδιοκτήτες του
topobzor.info/chasy-na-alijekspress-kak-pravilno-vybrat-i-kupit/

medicaments-24.com/kamagra/super-kamagra

www.zaraz.org.ua
shares
Αρέσει σε %d bloggers: