Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΕΤΤ

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΕΤΤ

Sharing is caring!

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΕΤΤ: Δείτε τις  ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ανεξάρτητης Αρχής (ΕΕΤΤ) για τις επικοινωνίες στην Ελλάδα

Η ανεξάρτητη Αρχή για τις επικοινωνίες στην Ελλάδα χαρακτηρίζει ως κορυφαίας προτεραιότητας την προάσπιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Για να το επιτύχει έχει αναπτύξει εφαρμογές που επιτρέπουν στους ίδιους τους συνδρομητές υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, υπηρεσιών πρόσβασης στο Ίντερνετ και υπηρεσιών τηλεόρασης να ελέγχουν την ποιότητα και τις χρεώσεις στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες:

Συγκεκριμένα, η παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Εφαρμογή για τη φορητότητα αριθμών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, στο : «Ειδική εφαρμογή που παρέχει στους συνδρομητές πληροφορίες για τη φορητότητα αριθμών και τη δυνατότητα να ενημερώνονται εάν η κλήση που θα πραγματοποιήσουν είναι εντός ή εκτός δικτύου του παρόχου τους.»

Εδώ, προφανής σκοπός είναι να αναγνωρίσουμε πότε καλούμε σε άλλο δίκτυο με βάση τον αριθμό του καλούμενου και χρεωνόμαστε περισσότερο γι΄αυτό ανά λεπτό, σύμφωνα με τον τιμοκαταλόγο του παρόχου που χρησιμοποιούμε. Η φορητότητα έχει πολλά καλά, εντούτοις δεν είναι φανερό σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός αφού μπορεί να μεταφέρεται από δίκτυο σε δίκτυο.

ΥΠΕΡΙΩΝ, στο : Το «Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Συνδέσεων» με το οποίο οι συνδρομητές μετρούν, ελέγχουν και συγκρίνουν την απόδοση, την πραγματική ταχύτητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ADSL ή VDSL σύνδεσής τους ανά γεωγραφική περιοχή.

Άγνωστος είναι κατά πόσο χρησιμοποιείται αυτό το εργαλείο από τους χρήστες, αφού από τον βαθμό χρήσης του εξαρτάται η αποτελεσματικότητά του. Επίσης, δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει ανταγωνιστικές υπηρεσίες, αφού δεν βλέπει ποιος απολαμβάνει υψηλότερη μέση ταχύτητα στην γειτονιά του, επειδή επέλεξε άλλον πάροχο.

: Μία ηλεκτρονική υπηρεσία με την οποία οι καταναλωτές αξιολογούν τα πακέτα που διατίθενται σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, καθώς και Internet.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει δυνατότητα συγκριτικής αξιολόγησης και το γεγονός μειώνει την αξία της υπηρεσίας. Επίσης, δεν υπάρχουν πακέτα πρόσβασης στο Ίντερνετ, ούτε αυτόνομα, ούτε σε συνδυασμό με την σταθερή ή/και την κινητή τηλεφωνία.

: Εφαρμογή με την οποία οι καταναλωτές εντοπίζουν το πλησιέστερο ταχυδρομικό κατάστημα ή σημείο εξυπηρέτησης. Διατίθεται και για smartphones σε λειτουργικό σύστημα iOS και Android.

: Το σύστημα παρουσιάζει τις περιοχές της χώρας με ευρυζωνικές συνδέσεις και τις εκτιμώμενες ταχύτητες, καθώς και την απόσταση ανά γεωγραφικό σημείο από το πλησιέστερο αστικό κέντρο.

: Εύχρηστο εργαλείο που ενημερώνει σε ποιον πάροχο έχει εκχωρηθεί ένας αριθμός αυξημένης χρέωσης.

: Εφαρμογή μέσω της οποίας οι καταναλωτές υποβάλλουν στην ΕΕΤΤ ερωτήματα/αιτήματα/καταγγελίες τους αφού έχουν πρώτα απευθυνθεί στον πάροχό τους.

Σύσταση ΕΕΤΤ για τις ταχύτητες internet

Related Posts

Πιο νωρίς το λουκέτο στο Google+
Πιο νωρίς το λουκέτο στο Google+
Πόλεμο σε Huawei - ZTE ανοίγουν και οι Ιάπωνες
Πόλεμο σε Huawei – ZTE ανοίγουν και οι Ιάπωνες
Απειλή για βόμβα στο Facebook
Απειλή για βόμβα στο Facebook
Εθισμένοι στο διαδίκτυο οι Έλληνες
Εθισμένοι στο διαδίκτυο οι Έλληνες
profvest.com/2015/02/samie-bogatie-lyudi.html

https://tsoydesign.com.ua

У нашей компании классный web-сайт , он описывает в статьях про ковер с длинным ворсом fashioncarpet.com.ua
shares
Αρέσει σε %d bloggers: