Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα

Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα

Share6
Tweet1
Share
7 Shares

Οι χάκερ άρχισαν και τα τηλεφωνήματα: Παριστάνουν τους τεχνικούς υπολογιστών παίρνουν τηλέφωνο και σου χακάρουν τον υπολογιστή

Άγνωστοι προσποιούνται τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκτώντας τον έλεγχο στους υπολογιστές των χρηστών, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα. Έτσι δρουν οι επιτήδειοι, με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να δέχεται βροχή καταγγελιών, από εξαπατημένους πολίτες.

Εκατοντάδες χρήστες του Ίντερνετ θύματα επικίνδυνων χάκερ

Εκατοντάδες είναι οι χρήστες του διαδικτύου που έπεσαν θύματα χάκερ, οι οποίοι εμφανίζονται ως τεχνικοί υπολογιστών μεγάλων εταιριών και καταφέρνουν να αποκτούν πρόσβαση ακόμη και σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Πώς να προστατευτείτε από τις απάτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων

Για τη νέα απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις μιλά στην Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλης Παπακώστας, και δίνει οδηγίες στους πολίτες για το πώς να προστατευτούν από τέτοιου είδους κυβερνοεγκλήματα.

Οι χάκερ άρχισαν να χτυπούν και την NASA

Κλέβουν κωδικούς από τον ήχο της πληκτρολόγησης

Ενοικιάζουν hacker για κυβερνοεπιθέσεις

Ενοικιάζουν hacker για κυβερνοεπιθέσεις: Ενοικιαζόμενοι hacker, μισθώνονται υπηρεσίες από επιθέσεις σε sites μέχρι παραβίαση gmail ή !!!

Πως να καταλάβετε αν το παιδί σας είναι hacker

Πως να καταλάβετε αν το παιδί σας είναι hacker: Ασχολείται το παιδί σας με το… hacking; Το YouthFed δίνει χρήσιμα tips για να καταλάβουμε αν το παιδί μας είναι hacker!!!

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια
Τι ξέχασαν να μας πουν τα κανάλια;
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
Πήρε τη Forthnet με κούρεμα 80% των δανείων
10 ναυάγια που προκαλούν δέος
10 ναυάγια που προκαλούν δέος!!!
Αρέσει σε %d bloggers: