Ξανά τεχνικά προβλήματα στο Facebook

Ξανά τεχνικά προβλήματα στο Facebook

0 Shares

Ξανά τεχνικά προβλήματα στο Facebook: Τεχνικά προβλήματα παρουσίασαν τα δημοφιλή κοινωνικά μέσα δικτύωσης με αρκετούς χρήστες να μην μπορούν να κάνουν login

Εκτός λειτουργίας ήταν εδώ και αρκετή ώρα το Facebook για πολλούς χρήστες, σε διάφορες χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Αναφορές διακοπής εντοπίζονται επίσης από τη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδά κ.α.

Το τεχνικό πρόβλημα επηρεάζει και τα συνδεόμενα με το Facebook κοινωνικά δίκτυα WhatsApp και Instagram, για τα οποία επίσης διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα ή πλήρης αδυναμία σύνδεσης.

Ξανά τεχνικά προβλήματα στο Facebook, ενώ προβλήματα αναφέρθηκαν και στα κοινωνικά δίκτυα WhatsApp και Instagram

Οι χρήστες αναφέρουν το πρόβλημα στο Twitter και σε άλλα μέσα, και το είναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο hashtag μεταξύ των χρηστών στην Ελλάδα. Αντίστοιχες αναφορές γίνονται και μέσω και .

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο μετρητή αναφορών Down Detector (), τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες διεθνώς, αφορούν κυρίως τη ροή των αναρτήσεων (timeline, 57%), την σύνδεση (21%), ενώ κάποιοι έχουν πλήρη αδυναμία να δουν το Facebook (20%).

ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAFA!!!

Related Posts

Γιατί τα παιδιά χρειάζονται πολύ και τους μπαμπάδες τους
Γιατί τα παιδιά χρειάζονται πολύ και τους μπαμπάδες τους;
Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις μωρά με μπαμπάδες
Γιατί δεν πρέπει να αφήνεις μωρά με μπαμπάδες;
10 ατάκες που κάνουν καλό στα παιδιά
10 ατάκες που κάνουν καλό στα παιδιά
Άλλος μπαμπάς με γιο και άλλος με κόρη
Άλλος μπαμπάς με γιο και άλλος με κόρη
Αρέσει σε %d bloggers: