Ακόμα ψάχνουν την αιτία του blackout στο Facebook

Ακόμα ψάχνουν την αιτία του blackout στο Facebook

0 Shares

Ακόμα ψάχνουν την αιτία του blackout στο Facebook: Ψάχνουν ακόμα στο Facebook την αιτία για το μεγαλύτερο τεχνικό πρόβλημα που είχε το μέσο μέχρι τώρα

Αρκετοί χρήστες του Facebook και των θυγατρικών του Instagram και Whatsapp σε όλο σχεδόν τον κόσμο αντιμετώπισαν για περισσότερες από δέκα ώρες δυσκολία πρόσβασης και λειτουργίας των εφαρμογών τους. Το πρόβλημα άρχισε περίπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας της Τετάρτης και πολλοί χρήστες αδυνατούσαν πλέον να κάνουν αναρτήσεις ή ακόμα και να συνδεθούν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Έπειτα από πολλά παράπονα χρηστών, μέσω του , το μέσω μηνύματος επίσης στο Twitter– αναγνώρισε το πρόβλημα, είπε ότι εργάζεται για τη λύση του, αλλά δεν εξήγησε την αιτία του. Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν επρόκειτο για επίθεση χάκερ.

We're focused on working to resolve the issue as soon as possible, but can confirm that the issue is not related to a DDoS attack.

— Facebook (@)

Θεωρείται το χειρότερο τεχνικό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει το Facebook στην ιστορία του. Την τελευταία φορά που είχε «πέσει» σε τέτοιο βαθμό, ήταν το 2008, όταν τότε είχε μόνο 150 εκατομμύρια χρήστες και όχι 2,3 δισεκατομμύρια όπως σήμερα.

Τα προβλήματα ήσαν σοβαρότερα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερς και Γαλλικό και το .

Προβλήματα μικρότερης κλίμακας είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι το Facebook, το Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο, τα οποία είχαν αποδοθεί σε «ζητήματα του δικτύου» το πρώτο και στη δυσλειτουργία ενός κεντρικού υπολογιστή το δεύτερο.

Facebook – Instagram πεσμένα 8 ώρες

Related Posts

Όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο σε 1 λεπτό
Όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο σε 1 λεπτό
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Το κινητό σου ξέρει τα πάντα
Πως να ξεκολλήσετε τα παιδιά από τις οθόνες
Πως να ξεκολλήσετε τα παιδιά από τις οθόνες;
Εκτεθειμένα τα παιδιά σε Youtube - Google
Εκτεθειμένα τα παιδιά σε Youtube – Google
Αρέσει σε %d bloggers: