Τα παγκάκια στην Ελλάδα θα γίνουν έξυπνα

Τα παγκάκια στην Ελλάδα θα γίνουν έξυπνα!!!

Τα παγκάκια στην Ελλάδα θα γίνουν έξυπνα!!! Οι έξυπνες συσκευές θέλουν και την ανάλογη υποστήριξη στους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους και έτσι τα παγκάκια θα γίνουν… smart-παγκάκια!!!

Τα έξυπνα παγκάκια θα έρθουν στην Ελλάδα και κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους, καλύπτοντας πλέον τις… ιδιαίτερες απαιτήσεις όσων σερφάρουν συνεχώς, όσους έμειναν από μπαταρία και θέλουν να φορτίσουν την έξυπνη συσκευή τους ή ακόμα και όσους την βρίσκουν να παίρνουν το laptop τους και να κάνουν δουλειά σε πάρκα και πλατείες…

Πρακτικά, τα έξυπνα παγκάκια θα αποτελούν ένα σημείο ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο (hot spot), το οποίο μέσω ηλιακών κυψελών είναι ενεργειακά αυτόνομο δίνοντας την δυνατότητα ηλεκτρικής παροχής για φόρτιση μπαταριών ή και τροφοδοσία υπολογιστών.

Ενδιαφέρον θα έχει όμως και η εμφάνιση που μπορεί να έχει ένα έξυπνο παγκάκι καθώς η αρχιτεκτονική του προσέγγιση μπορεί απλά να ακολουθεί από μια παραδοσιακή εμφάνιση με γήινη όψη και χρώματα μέχρι μια πιο minimal αισθητική ή ακόμα και την extreme εμφάνιση που μπορεί να προκύψει αν ο αρχιτέκτονας επηρεαστεί ας πούμε από τον μαγικό κόσμο των star wars ή ακόμα και του game of thrones.

Πάντως, σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 6 και 7 Ιουνίου στα πλαίσια του αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του το «έξυπνο» παγκάκι, ένα από τα δημοφιλέστερα γκάτζετ των Smart Cities.

Σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έχουν προχωρήσει με «smart» εφαρμογές και υπηρεσίες, το «έξυπνο» παγκάκι είναι σημείο συνάντησης των κυβερνοεθισμένων, αλλά και εξυπηρέτησης όσων έχουν χρειάζονται ασύρματη ψηφιακή επικοινωνία.

Βιοκλιματισμός και τέλος στα κλιματιστικά

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Τι μπορείς να πάθεις από βρεγμένο μαγιό;
Ποιοι οι κίνδυνοι από την ηλιοθεραπεία
Ποιοι οι κίνδυνοι από την ηλιοθεραπεία;
20 πράγματα δεν ξέραμε για τον κλιματισμό
20 πράγματα δεν ξέραμε για τον κλιματισμό
Αρέσει σε %d bloggers: