Η νέα τάση θέλει σπίτια μικρών διαστάσεων

Η νέα τάση θέλει σπίτια μικρών διαστάσεων

0 Shares

Η νέα τάση θέλει σπίτια μικρών διαστάσεων: Η νέα τάση θέλει σπίτια που χωράνε τα απολύτως απαραίτητα και είναι άκρως εργονομικά…

Όλο και περισσότεροι, εργένηδες, ζευγάρια ακόμα και οικογένειες σκέφτονται σοβαρά να αφήσουν το άνετο διαμέρισμά τους για να μετακομίσουν σε ένα μικροσκοπικό σπιτάκι που πολλές φορές δεν ξεπερνά τα 20 τ.μ.

Η μόδα των μικροσκοπικών σπιτιών ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια στο εξωτερικό, κυρίως στην Αμερική, και εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα.

Δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές παρακολουθούν και ακολουθούν με σχετική θεματολογία. Κανάλια στο YouTube αφιερώνουν ολόκληρα βιντεάκια στο θέμα. Αλλά και το ίντερνετ υπάρχει για να ωραιοποιεί την όλη διαδικασία με στιλιζαρισμένες φωτογραφίες που σε κάνουν να ζηλεύεις.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μόδα που θα περάσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Είναι καλό όμως να σκέφτομαι ότι ίσως η ανθρωπότητα μπούχτισε, κουράστηκε προσπαθώντας να αποκτήσει ολοένα και περισσότερα, ολοένα και μεγαλύτερα.

Άλλωστε αυτή είναι η βασική ιδέα πίσω από τα εν λόγω σπιτάκια: δεν θες πολλά για να είσαι ευτυχισμένος, περίπου 20 τ.μ. αρκούν.

Η που ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή μικροσκοπικών σπιτιών αναφέρει στο site της:

«Το μέγεθος των μικροσκοπικών σπιτιών θέτει σαφή όρια στο πόσα πράγματα μπορούμε να αποκτήσουμε. Αυτός ο περιορισμός όμως είναι περισσότερο απελευθερωτικός παρά περιοριστικός. Ακριβώς επειδή δεν διαθέτουν τεράστια υπόγεια ή 6 ντουλάπες που να χωράνε όλα αυτά που δεν χρησιμοποιούμε, μας ωθούν να πάμε μπροστά, προτρέποντάς μας να είμαστε πιο σκεπτικοί απέναντι στο τι αγοράζουμε. (…) Τα μικροσκοπικά σπίτια δεν μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους. Μπορούν όμως να μας εξασφαλίσουν χρόνο και ενέργεια, έτσι ώστε να εστιάσουμε στα πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους».

Η νέα τάση θέλει σπίτια μικρών διαστάσεων

Στην ελληνική πραγματικότητα η ιδέα του να ζεις σε έναν τόσο μικρό χώρο ίσως… στενεύει αρκετούς. Ωστόσο, βλέποντας ένα τόσο όμορφο και εργονομικό σπίτι δεν μπορείς παρά να μπεις στον πειρασμό, εξάλλου μην ξεχνάμε και τον ΕΝΦΙΑ. Όσο μικρότερο το σπίτι, τόσο και μικρότερα και τα χαράτσια. Τελικά, η ευτυχία μπορεί και να χωρέσει σε τόσο λίγα τετραγωνικά!!!

Το εκπληκτικό διαμέρισμα ενός εργένη!

Related Posts

Delivery με αυτόνομα οχήματα από την Amazon
Delivery με αυτόνομα οχήματα από την Amazon
Υποχρεωτικές οι τεχνολογίες οδικής ασφάλειας
Υποχρεωτικές οι τεχνολογίες οδικής ασφάλειας
Το απίστευτο σκάνδαλο στην βιομηχανία της ζάχαρης
Το απίστευτο σκάνδαλο στην βιομηχανία της ζάχαρης
Όντως κακή για την υγεία η ζάχαρη
Όντως κακή για την υγεία η ζάχαρη;
www.medicaments-24.com

Был найден мной авторитетный сайт на тематику ротатор http://poliv.ua
www.medicaments-24.net/kamagra/kamagra-soft
Αρέσει σε %d bloggers: