Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική σπιτιών

Η νέα τάση στην αρχιτεκτονική σπιτιών: Η νέα μόδα στην αρχιτεκτονική σπιτιών ακολουθεί το motto «μικρό στο μάτι, μεγάλο στην αίσθηση»!!!

Η αρχιτεκτονική είναι ένας από τους τρόπους που εφηύρε ο άνθρωπος για να δημιουργεί τη μαγεία, για να κάνει την έννοια της κατοικίας πολύ πιο έντονη, πολύ πιο ενσωματωμένη στον ψυχισμό του κάθε ανθρώπου.

Το σπίτι να ενώνεται με τον ένοικο και να του γεννά την ανάγκη να βρίσκεται εκεί, να το δείχνει στους φίλους, να περηφανεύεται για τα κρυμμένα του μυστικά.

Το interior spacious είναι το μεγάλο trend στα αρχιτεκτονικά γραφεία και αυτό το σπίτι είναι αποθέωση της συγκεκριμένης έννοιας.

Το σκέφτηκε ένα στιλ για να προκαλέσει μεγάλες εντυπώσεις και το κατάφερε.

Αυτό το σπίτι χτίστηκε δίπλα σε ένα ποτάμι με τριγωνική κατασκευή όπως βλέπετε. Αυτό που δεν βλέπετε εξωτερικά είναι η εσωτερική του δυναμική.

Ένα contradictio in adjecto.
Γιατί η πρώτη σκέψη λέει ότι θα είναι κάπως στενόχωρο, στριμωγμένο και δεν θα διαθέτει πολλούς χώρους. Να μια οφθαλμαπάτη.

Γιατί η αλήθεια που κρύβει εσωτερικά διαφέρει.

Μέσα βλέπεις ότι είναι πολύ ευρύχωρο, έχει κανονικούς χώρους δωματίου, κουζίνας τραπεζαρίας, έχει σοφίτα, ενώ τα παράθυρα σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένα πλωτό σπίτι.

Νομίζω αρκετά είπαμε και επειδή πάντα οι εικόνες μιλούν καλύτερα από τα λόγια… ορίστε, δείτε, ζηλέψτε και φυσικά πάρτε ιδέες!!!

Νέα τάση: Κατασκευές από κοντέινερ!

Related Posts

Στόχος η αύξηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Στόχος η αύξηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Απαγορεύονται τα πετρελαιοκίνητα και στο Βερολίνο
Απαγορεύονται τα πετρελαιοκίνητα και στο Βερολίνο
Καρκινογόνες ουσίες τα καυσαέρια των κινητήρων diesel
Καρκινογόνες ουσίες τα καυσαέρια των κινητήρων diesel
Ξαναχρησιμοποιείτε τα πλαστικά μπουκάλια
Ξαναχρησιμοποιείτε τα πλαστικά μπουκάλια;
Αρέσει σε %d bloggers: