9 Shares

Φωτισμός LED υψηλού design: Δείτε μερικά tips για την σωστή επιλογή φωτιστικών LED και εξοικονομήστε 75% στην κατανάλωση ρεύματος, δίνοντας υψηλού design αισθητική στο χώρο σας…

Ο φωτισμός LED υψηλού design είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο που μπορεί να βελτιώσει κάθε οπτική στον χώρο, προσφέροντας προοπτική και ιδιαιτερότητα, ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες του χώρου σας είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.

Και στους δύο χώρους, ο φωτισμός LED μπορεί να αντιπροσωπεύσει ένα μεγάλο κομμάτι της αισθητικής του χώρου, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες του χώρου σας.

Αν θέλετε και εσείς να αξιοποιήσετε λοιπόν μία από τις διεθνείς τάσεις στον φωτισμό, επιλέξτε σποτ led για κεντρικό και περιμετρικό φωτισμό.

Γιατί να επιλέξετε LED;

: Διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά οφέλη
 • Τα σποτ led παρέχουν μία εκτεταμένη γκάμα επιλογών για όλα τα δωμάτια μέσα στο σπίτι.
 • Μπορούν να απογειώσουν την αρχιτεκτονική του κτιρίου, φωτίζοντας συγκεκριμένες γωνιές.
 • Είναι μία πολύ έξυπνη επιλογή για την ψευδοροφή του σπιτιού σας.
 • Σε επαγγελματικούς χώρους είναι μία σοφή επιλογή που μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα των υπαλλήλων!
 • Σε εμπορικά καταστήματα είναι η καλύτερη επιλογή για τις φωταγωγημένες βιτρίνες, αυξάνοντας το καταναλωτικό ενδιαφέρον.
Κατανάλωση λιγότερης ενέργειας

Αν συσχετίσουμε τις συμβατικές πηγές φωτισμού με τα led, θα παρατηρήσουμε ότι παράγουν λιγότερο φωτισμό, προσφέροντας την ίδια ένταση. Επιπλέον, αν επιλέξετε σποτάκια led θα παρατηρήσετε ότι το κόστος συντήρησής τους είναι ελάχιστο έως μηδαμινό. Αυτό αυτόματα σας μειώνει από τα συνολικά έξοδα του μήνα.

Με κόστος που κάνει απόσβεση λόγω της εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής τους (50.000 έως 60.000 ώρες σε αντίθεση με τις 6.000 – 8.000 ώρες των συμβατικών λαμπτήρων) άλλα και λόγω της εξαιρετικά χαμηλής τους κατανάλωσης είναι πλέον ένα κομμάτι εξοπλισμού που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη εφόσον θα σας μείνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον χαρακτηριστικά
 • Δεν είναι ευαίσθητα στα χτυπήματα, αντιθέτως έχουν αυξημένη αντοχή
 • Εκπέμπουν ελάχιστη θερμότητα
 • Δεν περιέχουν τοξικά
 • Δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία

Τα φωτιστικά LED (Light Emitting Diode) σε σχέση με τα συμβατικά έχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Η τεχνολογία των λαμπτήρων που χρησιμοποιούνται σε αυτά γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη και απαραίτητη.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα LED φωτισμού δεν μολύνουν το περιβάλλον μετά την απόσυρση τους, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμα. Ταυτόχρονα, επιτρέπουν την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Ενώ βοηθούν και στην μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων και άλλων βλαβερών ουσιών λόγω της χαμηλής τους κατανάλωσης.

Με την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας να είναι πάντα επίκαιρη το Design Is This σας προτείνει μία συλλογή από φωτιστικά LED εξαιρετικής αισθητικής κατάλληλη για κάθε χώρο. Επιπλέον δεν εκπέμπουν θερμότητα, είναι ιδανικά για δωμάτια όπου η θερμοκρασία πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν.

Φωτισμός LED υψηλού design

Φωτισμός LED υψηλού design

Κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, εξοπλισμένα με συστήματα τελευταίας υψηλής τεχνολογίας φωτισμού, ιδανικά για:

 • το γραφείο,
 • το τραπέζι,
 • το υπνοδωμάτιο
 • αλλά και το σαλόνι σας

όλα μοντέρνα αντικείμενα υψηλού design, θα δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα οπουδήποτε τοποθετηθούν.

Μέσα από το eshop DesignIsThis μπορείτε να βρείτε μια πλούσια γκάμα σε  σε χαμηλές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού led.

Το eshop  επίσης σας προτείνει φωτιστικά και σποτάκια που μπορούν να κάνουν τον χώρο σας σύγχρονο, μοντέρνο, εξελιγμένο, πρωτότυπο και ιδιαίτερο από τον συμβατικό φωτισμό.

Φωτισμός LED στο σπίτι: Συμφέρει ή όχι;

Related Posts

Η Ελλάδα αφήνει πίσω της τη Γερμανία
Η Ελλάδα αφήνει πίσω της τη Γερμανία
Ανοίγει η ρύθμιση για τα ασφαλιστικά ταμεία
Ανοίγει η ρύθμιση για τα ασφαλιστικά ταμεία
Μεγάλο ενδιαφέρον για τις 120 δόσεις
Μεγάλο ενδιαφέρον για τις 120 δόσεις
Ποιος κάνει τις δουλειές του σπιτιού στην Ελλάδα
Ποιος κάνει τις δουλειές του σπιτιού στην Ελλάδα;
www.profvest.com

В интеренете нашел интересный веб портал , он описывает в статьях про https://www.progressive.com.kz.
https://steroid-pharm.com
Αρέσει σε %d bloggers: