Εύκαμπτα OLED αντί για λάμπες!!!

Εύκαμπτα OLED αντί για λάμπες!!!

11 Shares

Εύκαμπτα OLED αντί για λάμπες: Η νέα πρόταση της LG πηγαίνει τον φωτισμό σε άλλα επίπεδα και περιλαμβάνει εύκαμπτα OLED αντί για λάμπες!!!

Οι εύκαμπτες επιφάνειες OLED της LG φιλοδοξούν να κάνουν τις κοινές λάμπες ένα στοιχείο του μακρινού παρελθόντος.

Οι επιφάνειες της LG θα μοιάζουν με ένα φύλλο χαρτί, ενώ θα μπορούν να πάρουν διάφορα μεγέθη και σχήματα ώστε να μπορούν να ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Παρόλο που η LG πειραματίζεται με αυτή την τεχνολογία τα τελευταία χρόνια, τώρα φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει κάτι σχετικό στην αγορά, με τα πρώτα εμπορικά διαθέσιμα μοντέλα να εκτιμάται ότι θα γίνουν διαθέσιμα του χρόνου.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν απέχουμε πολύ από την εποχή που ο φωτισμός ενός χώρου θα είναι ευέλικτος και θα αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Ήδη οι “λάμπες” OLED της LG έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους σε πειραματικές εγκαταστάσεις σε διάφορους χώρους και μαγαζιά, με σκοπό να αντληθούν και τα απαραίτητα συμπεράσματα από τη χρήση τους σε πραγματικές συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα OLED panels της LG που χρησιμοποιούνται για τον φωτισμό δεν παράγουν θερμότητα, επομένως μπορούν να χρησιμοποιούνται και σε ειδικές περιπτώσεις όπως είναι ο φωτισμός χώρων στους οποίους η διατήρηση μίας σταθερής θερμοκρασίας έχει ιδιαίτερη σημασία.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα η LG θα έχει έτοιμο ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν φωτισμού.

Φωτισμός LED υψηλού design

Related Posts

Tο digital marketing κερδίζει την TV
Tο digital marketing κερδίζει την TV
Η κατάχρηση του smartphone κάνει κακό
Η κατάχρηση του smartphone κάνει κακό
Συνεργείο αυτοκινήτων μόνο για γυναίκες
Συνεργείο αυτοκινήτων μόνο για γυναίκες
Μία στις τρεις γυναίκες βλέπει πορνό
Μία στις τρεις γυναίκες βλέπει πορνό
etalon.com.ua

profvest.com/2017/09/oilindex-hyip-otzivi-obzor.html

mitsubishi.niko.ua
Αρέσει σε %d bloggers: