Ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht

Ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht

Share
Tweet
Share
0 Shares

Ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht: Seataci το φουτουριστικό οικολογικό yacht που κοστίζει 100 εκατ. και αλλάζει το θαλάσσιο ταξίδι…

Ονομάζεται Seataci και αποτελεί ένα φουτουριστικό οικολογικό yacht που εμπνεύστηκε ο Καναδός σχεδιαστής Charles Bombardier από το Μόντρεαλ.

Το πολυτελές yacht θα αποτελεί μια οικολογική εναλλακτική στο θαλάσσιο ταξίδι καθώς θα έχει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να κινείται αθόρυβα, ενώ όλα τα υλικά κατασκευής του θα είναι eco friendly.

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με τη βοήθεια της κίνησης των κυμάτων, όπως ακριβώς κάνουν οι φάλαινες, αναφέρει δημοσίευμα του Forbes.

Στο πολυτελές γιοτ θα υπάρχει πισίνα όπως και πανοραμικά παράθυρα στο μέρος που βρίσκεται κάτω από το νερό, δίνοντας έτσι την εικόνα στους επιβαίνοντες ενός ενυδρείου μέσα στη θάλασσα…

Το σκάφος θα διαθέτει δύο λοβούς του κινητήρα σε κάθε πλευρά, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρόμοιο με τα υποβρύχια.

Οι λοβοί αυτοί θα συμβάλουν στη σταθεροποίηση του γιοτ και θα το ωθούν προς τα εμπρός χρησιμοποιώντας τα κύματα που δημιουργούνται από τη χρήση «ενός ταλαντευόμενου ελάσματος», που έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την κίνηση που κάνουν τα θαλάσσια θηλαστικά, όπως οι φάλαινες και τα δελφίνια.

Το yacht που μοιάζει με κανονικό σπίτι!!!

Superyacht από άλλο πλανήτη

Related Posts

Καταργεί τα likes το Facebook
Καταργεί τα likes το Facebook
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020
Τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2020;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Πώς οι λύκοι εξημερώθηκαν σε σκύλους
Πώς οι λύκοι εξημερώθηκαν σε σκύλους;
Αρέσει σε %d bloggers: