6 νέες έξυπνες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

2 Shares

6 νέες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα αλλά θα έπρεπε…

Η μόδα στη διακόσμηση αλλάζει συχνά αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που τείνουν να γίνουν διαχρονικά. Δείτε μερικά από αυτά τα tips διακόσμησης από τον γνωστό Σπύρο Σούλη () που ίσως δεν έχετε ξαναδεί και πάρτε ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας εύκολα και οικονομικά.

6 νέες έξυπνες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Προσθέστε ασύμμετρη διακόσμηση

thehomeissue_photo-06

Είναι ωραία η συμμετρία σε ένα δωμάτιο αλλά αν νιώθετε πως σας πλήττει, τότε μπορείτε να τη χαλάσετε προσθέτοντας μερικά ασύμμετρα κομμάτια. Για παράδειγμα, δε χρειάζεται να βάλετε όλα τα κάδρα σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και στο ίδιο ύψος από το πάτωμα. Δημιουργήστε εσείς τη διακόσμηση που σας ταιριάζει καλύτερα σπάζοντας τους κανόνες.

Μπορείτε να διακοσμήσετε με ρούχα και αξεσουάρ

thehomeissue_photo-05

Αν είστε λάτρης της μόδας και θέλετε αυτό να φαίνεται στους καλεσμένους σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά αγαπημένα σας ρούχα ή αξεσουάρ κρεμώντας τα σε διάφορα σημεία του δωματίου σας, και όχι μόνο. Μπορείτε να δημιουργήσετε στο χολ μια ωραία σειρά με τα κρεμασμένα σας καπέλα.

Χρησιμοποιήστε χρώμα για έξτρα στιλ

thehomeissue_photo-04

Αν το δωμάτιό σας είναι μεγάλο και θέλετε με κάποιο τρόπο να το χωρίσετε σε μικρότερους, διακριτούς χώρους, μπορείτε να βάψετε τον έναν (ή μισό) τοίχο ένα άλλο χρώμα. Με αυτό το τρικ θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός κάπως διαφορετικού χώρου. Βάλτε για παράδειγμα, ένα γραφείο και μια καρέκλα και βάψτε από πίσω τον τοίχο ώστε να φαίνεται το γραφείο σας διαφορετικό από τον υπόλοιπο χώρο.

Κάντε τους αποθηκευτικούς σας χώρους πιο όμορφους

thehomeissue_photo-03

Δεν χρειάζεται να έχετε στην κουζίνα σας κουτιά και συρτάρια γεμάτα με ένα σωρό πράγματα. Δημιουργήστε όμορφα ράφια που ταιριάζουν στον χώρο και βάλτε πάνω όλα όσα προηγουμένως κρύβατε στα συρτάρια.

Μην αφήνετε τις γωνίες ανεκμετάλλευτες

thehomeissue_photo-02Οι γωνίες σε ένα σπίτι είναι τα καλύτερα σημεία για να σκοράρετε έξτρα πόντους διακόσμησης στον χώρο σας. Μπορείτε να προσθέσετε ράφια, κάποιο έπιπλο ή ακόμα και αφίσες ή κάδρα και στις δυο μεριές του τοίχου.

Δεν είναι απαραίτητο να βάζετε κορνίζες σε όλες τις φωτογραφίες που κρεμάτε

thehomeissue_photo-01

Φέτος είναι μόδα οι συνθέσεις τοίχου με φωτογραφίες. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να κρεμάσετε πολλά κάδρα (που θα σας βγουν και ακριβά) αλλά μπορείτε να πετύχετε παρόμοιο αποτέλεσμα και με απλές φωτογραφίες χωρίς κάδρα. Φροντίστε μόνο να είναι κολλημένες καλά στον τοίχο σας.

Χρήσιμα tips για την διακόσμηση μπαλκονιού

Related Posts

Κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια του παιδιού
Κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια του παιδιού
Πως να ξεκολλήσετε τα παιδιά από τις οθόνες
Πως να ξεκολλήσετε τα παιδιά από τις οθόνες;
Τα πιο ευτυχισμένα του κόσμου στην Ολλανδία
Τα πιο ευτυχισμένα του κόσμου στην Ολλανδία
Τρία λάθη που κάνουν οι μπαμπάδες
Τρία λάθη που κάνουν οι μπαμπάδες
Αρέσει σε %d bloggers: