Τι παίζει με τις low cost αεροπορικές

Τι παίζει με τις low cost αεροπορικές;

Share
Tweet
Share
0 Shares

Τι παίζει με τις low cost αεροπορικές; Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει πως λειτουργούν οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους

Όλοι θυμόμαστε το φιάσκο της εταιρίας Ryanair που παράτησε Έλληνες επιβάτες που ταξίδευαν από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη σε αεροδρόμιο της Ρουμανίας. Οπότε λίγο πολύ καταλάβαμε πως λειτουργούν πάνω-κάτω οι χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρίες.

Λόγω του σάλου που προκλήθηκε, αφού οι επιβάτες της πτήσης προσγειώθηκαν στην Τιμισοάρα και περίμεναν για ώρες κάποια ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή τους, οι ταξιδιώτες έχουν σκοπό να απαιτήσουν αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Με λίγο ψάξιμο δεν ήταν δύσκολο να πέσουμε πάνω σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει τον τρόπο και την φιλοσοφία με την οποία λειτουργούν αυτές οι low-cost αεροπορικές εταιρίες.

Με τις χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρίες σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το… ταξίδι. Νερό, βαλίτσα και προορισμός στα extra!!!

2 είναι τα σημαντικότερα στοιχεία – λόγοι που αυτές οι εταιρίες προσφέρουν φθηνά εισιτήρια:

  • τα νέα αεροσκάφη,
  • η χρήση μόνο ενός τύπου αεροσκάφους
Τι παίζει με τις low cost αεροπορικές; Δείτε το βίντεο…

Οι ασφαλέστεροι προορισμοί του 2019

Οσοι προγραμματίζουν από τώρα τις διακοπές τους για το 2019 μπορούν να επισκεφθούν κάποιες από τις χώρες που θεωρούνται ότι είναι από τις ασφαλέστερες στον κόσμο με βάση τα χαμηλά ποσοστά της εγκληματικότητας και την ασφάλεια για τους τουρίστες.

Η πτήση που είναι πάντα καθυστερημένη

photos: pixabay.com

Related Posts

Ελληνική η top παραλία του κόσμου
Ελληνική η top παραλία του κόσμου
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Παγκόσμια κινητοποίηση για την κλιματική αλλαγή
Είναι η ζάχαρη όντως κακή για την υγεία;
Είναι η ζάχαρη όντως κακή για την υγεία;
Αρέσει σε %d bloggers: