Που να κρυφτούμε σε πυρηνικό πόλεμο

Που να κρυφτούμε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου;

0 Shares

Δείτε τα ασφαλέστερα μέρη σε περίπτωση που ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος…

Η Ανταρκτική και τα Νησιά του Πάσχα είναι τα ασφαλέστερα σημεία στον πλανήτη για να επιβιώσει κανείς μετά από μια πυρηνική… καταστροφή, σύμφωνα με τον Guardian.

Αναλύοντας μέσω υπολογιστή τον παγκόσμιο χάρτη, σε συνδυασμό με τις τοποθεσίες πυρηνικών εργοστασίων, η βρετανική εφημερίδα κατέληξε στο ότι η το ασφαλέστερο σημείο στον πλανήτη είναι η Ανταρκτική. Όχι μόνο η περιοχή απέχει χιλιόμετρα από οποιοδήποτε πυρηνικό σταθμό, αλλά είναι και το πρώτο μέρος που προστατεύει η συμφωνία για τα πυρηνικά όπλα που υπογράφηκε το 1959.

Βέβαια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το «Project Iceworm» (δείτε το σχετικό: Τι θα αποκαλύψει το λιώσιμο των πάγων στην Γροιλανδία;), μια υπόγεια «πόλη» γεμάτη τοξικά απόβλητα να βγει στην επιφάνεια με το λιώσιμο των πάγων, με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι εν δυνάμει επικίνδυνη. Επίσης, ποιος θα ήθελε να ζήσει στο πολικό ψύχος;

Μια άλλη εναλλακτική, σύμφωνα με τον Guardian, είναι οι Νήσοι του Πάσχα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τα νησιά, όχι μόνο βρίσκονται σε ασφαλή απόσταση από οποιοδήποτε πυρηνικό εργοστάσιο, αλλά έχουν και συμβολικό χαρακτήρα.

Στην αρχαιότητα, οι κάτοικοι του νησιού έκοψαν κάθε δέντρο για να σκαλίσουν γιγαντιαία αγάλματα από τους κορμούς τους. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, το νησί μας θυμίζει την καταστροφική παρέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον, γεγονός που το καθιστά το κατάλληλο σημείο εκκίνησης του ανθρώπινου πληθυσμού μετά από μια καταστροφή.

«Εάν το γυμνό τοπίο των Νήσων του Πάσχα είναι πολύ καταθλιπτικό, γιατί να μην δοκιμάσετε το αρχιπέλαγος Κιριμπάτι ή τα νησιά Μάρσαλ;», καταλήγει ο Guardian.

Related Posts

Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
Netflix πλήρωσε τους φόρους σου
Netflix πλήρωσε τους φόρους σου
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η Huawei φλερτάρει με την Ευρώπη
Η Huawei φλερτάρει με την Ευρώπη
www.best-cooler.reviews

https://best-mining.com.ua

www.steroid-pharm.com/nandrolone-d.html
Αρέσει σε %d bloggers: