Πως γίνεται η μεταφορά των αποσκευών μας μετά το check in;

0 Shares

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει στη βαλίτσα σας όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Δείτε το βίντεο…

Περάσατε τον έλεγχο εισιτηρίων, παραδώσατε τις αποσκευές σας και επιβιβαστήκατε στο αεροπλάνο. Είστε σίγουροι πως όταν φτάσετε στον προορισμό σας θα φτάσει μαζί και η βαλίτσα σας που παραδώσατε.

Πως συμβαίνει αυτό σε ένα αεροδρόμιο με χιλιάδες επιβάτες κάθε στιγμή; Πως είστε σίγουροι ότι δεν χάνεται η βαλίτσα σας;

Στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ Schiphol, γυρίστηκε το εντυπωσιακό βίντεο που θα δείτε. Οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν κάμερες στο εξωτερικό μέρος μιας βαλίτσας και κατέγραψαν το ταξίδι της από τη στιγμή που την παραδίδει κάποιος μέχρι να μπει στο αεροπλάνο και να ακολουθήσει τον κάτοχο της.

Στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο μάλιστα όλα γίνονται δίχως την παραμικρή παρέμβαση ανθρώπινου χεριού. Από τη στιγμή που η βαλίτσα θα μπει στον ιμάντα της, ένα ρομποτικό σύστημα «διαβάζει» τον προορισμό της και με ειδικούς βραχίονες την τοποθετεί στους κατάλληλους δρόμους μέχρι να φτάσει εκεί που πρέπει.

Και εάν νομίζετε ότι όλα είναι εύκολα σας λέμε πως οι ιμάντες και οι δρόμοι που μεταφέρουν τις βαλίτσες θυμίζουν λεωφόρους στις ΗΠΑ. Πολλά επίπεδα, διασταυρώσεις, άλλες βαλίτσες έρχονται από δεξιά, άλλες από αριστερά, ταχύτητες, στροφές, ευθείες. Και η βαλίτσα «ταξιδεύει» και δεν πρέπει να χαθεί. Το Schiphol είναι το 5ο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης. Διακινεί περισσότερους από 55.000.000 επιβάτες το χρόνο.

Related Posts

Αλλάζουν τα πάντα στα πνευματικά ψηφιακά δικαιώματα
Αλλάζουν τα πάντα στα πνευματικά ψηφιακά δικαιώματα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Σπάει όλα τα ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός
Σπάει όλα τα ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός
Τα πιο απόκοσμα μέρη στον κόσμο
Τα πιο απόκοσμα μέρη στον κόσμο
https://220km.com

https://medicaments-24.com
Αρέσει σε %d bloggers: