Ποιοι έχουν τις περισσότερες πυρηνικές κεφαλές;

Ποιοι έχουν τις περισσότερες πυρηνικές κεφαλές;

11 Shares

Ποιοι έχουν τις περισσότερες πυρηνικές κεφαλές; Ποια χώρα είχε τις περισσότερες πυρηνικές κεφαλές το 2017 και πόσες τελικά έχει η Βόρεια Κορέα;

Το 2017 μια από τις ειδήσεις που μονοπώλησε την επικαιρότητα σχετίζονταν με το οπλοστάσιο της Βόρειας Κορέας, τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων, τις απειλές πως εάν ο Κιμ Γιονγκ Ουν το επιθυμούσε θα μπορούσε να πλήξει με πυρηνικά όπλα τις ΗΠΑ και φυσικά οι απαντήσεις του Ντόναλντ Τραμπ με αιχμή του δόρατος την πυρηνική υπεροχή της χώρας του.

Και ποιος έχει το μεγαλύτερο κουμπί;

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες που υπερηφανεύονται για το πυρηνικό οπλοστάσιο τους «αναμετρήθηκαν» και για το ποιος από τους δύο έχει στο γραφείο του…μεγαλύτερο και καλύτερο κουμπί για την εκτόξευση των πυρηνικών όπλων.

Δείτε το σχετικό: Διαγωνισμός… ποιος το έχει μεγαλύτερο το κουμπί για τα πυρηνικά;

Η ανθρωπότητα δεν πήρε το μάθημά της από την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Ακόμη και αν η διαμάχη των δύο όμως φαντάζει με μια κακοπαιγμένη φάρσα από ηθοποιούς σε b movie τα πυρηνικά όπλα αποτελούν δυστυχώς μια πραγματικότητα που συνεχίζει να κρέμεται πάνω από την ανθρωπότητα η οποία δεν πήρε το μάθημά της από την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

9 χώρες έχουν το σύνολο των πυρηνικών κεφαλών

Για την ακρίβεια τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Αμερικανών Επιστημόνων, υπάρχουν περί τις 14.555 ανά τον κόσμο οι οποίες ανήκουν σε συνολικά εννέα χώρες.

Πρώτη, πυρηνική δύναμη είναι όπως βλέπουμε και στο , η Ρωσία με 6.800 πυρηνικές κεφαλές και ακολουθούν με μικρή διαφορά οι ΗΠΑ (6.600).

Οι υπόλοιπες χώρες διαθέτουν πυρηνικές κεφαλές που δεν ξεπερνούν τις 300 ενώ ο μεγάλος εχθρός των ΗΠΑ, δηλαδή η Βόρεια Κορέα εκτιμάται πως διαθέτει μόλις 20.

Βέβαια ακόμη και μια είναι πολλές…

Ποιοι έχουν τις περισσότερες πυρηνικές κεφαλές;

You will find

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Μέχρι Κολούμπια τα fake news του Άδωνι
Μέχρι Κολούμπια τα fake news του Άδωνι
Τα πάντα για τις ευρωεκλογές
Τα πάντα για τις ευρωεκλογές
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές της τελευταίας 40ετίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
www.steroid-pharm.com/testex-pro-250.html

proffitness.com.ua

magazinpoliva.kiev.ua
Αρέσει σε %d bloggers: