Όπλα Star Wars

Όπλα Star Wars ετοιμάζει η Βρετανία

0 Shares

Όπλα Star Wars ετοιμάζει η Βρετανία: Βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας και ειδικότερα το Star Wars θα είναι το νέο πανίσχυρο όπλο που σχεδιάζει ο βρετανικός στρατός!!!

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας σύμφωνα με το Έθνος,

Και όλα αυτά σε μια προσπάθεια να ενταχθεί η χώρα στην κούρσα κατασκευής όπλων λέιζερ.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα hi-tech όπλο μέχρι το 2025. Το τελικό προϊόν θα είναι ικανό να εντοπίσει στόχους σε μεγάλη απόσταση και να λειτουργεί αποτελεσματικά ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

«Θα βάλουμε τη Βρετανία στην πρώτη γραμμή των συστημάτων λέιζερ υψηλής ενέργειας, αξιοποιώντας την εμπειρία του υπουργείου Άμυνας στο σύνθετο περιβάλλον των όπλων», ανέφερε ο Ντέιβ Άρμοστρονγκ, γενικός διευθυντής της Dragonfire.

Η πρώτη δοκιμή του όπλου θα γίνει το 2019 σε μια επίδειξη σε ξηρά και θάλασσα.

Η ακριβής χρήσης του νέου αυτού υπερόπλου δεν έχει διευκρινιστεί, όμως γίνεται λόγος για μια σειρά από εντυπωσιακές δυνατότητες.

Σύμφωνα με ειδικούς θα μπορεί να καταρρίψει μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones). Αλλά ακόμα και πυραύλους αέρος-αέρος. Θα μπορεί, επίσης, να εξουδετερώσει στόχους στην ξηρά, όπως θα έκανε και κάθε άλλο όπλο στρατιωτικού αεροσκάφους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2016 και ο αμερικάνικος στρατός ανακοίνωσε τα σχέδια του για δημιουργία όπλων λέιζερ μέχρι το 2023.

Οι πιο δυνατοί στρατοί στον κόσμο

Related Posts

Η Huawei φλερτάρει με την Ευρώπη
Η Huawei φλερτάρει με την Ευρώπη
Διάβημα της Κίνας στις ΗΠΑ για τη Huawei
Διάβημα της Κίνας στις ΗΠΑ για τη Huawei
Συνεχίζουν τον πόλεμο στην Huawei
Συνεχίζουν τον πόλεμο στην Huawei
Τα μπλόκα στην Huawei μπλοκάρουν το 5G
Τα μπλόκα στην Huawei μπλοκάρουν το 5G
www.photolifeway.com

http://ry-diplomer.com
Αρέσει σε %d bloggers: