Μητέρα… ξέχασε τα παιδιά της στο πλοίο!!!

Share
Tweet
Share
0 Shares

Δείτε τη μητέρα που ξέχασε τα παιδιά της στο πλοίο και το κατάλαβε όταν ήταν πλέον αργά…

Η γυναίκα έβλεπε το πλοίο να φεύγει με τα παιδιά της μέσα, έπεσε στα γόνατα στην αποβάθρα και ξέσπασε σε ουρλιαχτά και κλάματα.

Το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο Νορβηγικών συμφερόντων, μετέφερε 4.000 επιβάτες από τη Νέα Υόρκη στις Μπαχάμες για ένα ονειρεμένο ταξίδι. Η μητέρα βρισκόταν στον προβλήτα και για άγνωστο λόγο δεν επιβιβάστηκε την ώρα που θα έπρεπε.

cruise-ship

Μέσα στο πλοίο ήταν τα παιδιά της. Κανείς δεν ξέρει εάν ήταν με συνοδό ή μόνα τους. Οι επιβάτες που είχαν βγει στο κατάστρωμα και απολάμβαναν τον απόπλου είδαν τη μητέρα να τρέχει στην άκρη της αποβάθρας, να φωνάζει με δάκρυα στα μάτια τα παιδιά της και μετά να πέφτει στα γόνατα και να ξεσπά σε κλάματα.

Ένας επιβάτης είπε πως τα συνάντησε στο ασανσέρ του πλοίου και πως βρίσκονται με τον πατέρα τους και ότι η μητέρα θα πετάξει μέχρι το επόμενο λιμάνι για να τα συναντήσει.

Ελάχιστοι πάντως ήταν εκείνοι που ένιωσαν οίκτο για τη μητέρα αυτή που έχασε το πλοίο. Οι περισσότεροι επιβάτες με σχόλια τους καυτηριάζουν την καθυστέρηση της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως της άξιζε αυτό που έπαθε: “Όταν το πλοίο αναχωρεί στις 17.30 σημαίνει ότι αναχωρεί στις 17.30 και όχι στις 17.31. Ας πρόσεχε”, γράφουν.

Related Posts

Τα πιο παράξενα σπίτια του κόσμου
Τα πιο παράξενα σπίτια του κόσμου
Πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων
Πως φτιάχνονται τα λογότυπα των μεγάλων;
Η σημερινή πραγματικότητα σε 15 σκίτσα
Η σημερινή πραγματικότητα σε 15 σκίτσα
Ο δρόμος που εξαφανίζεται 2 φορές την ημέρα
Ο δρόμος που εξαφανίζεται 2 φορές την ημέρα
Αρέσει σε %d bloggers: