Η φράση που νευριάζει τους Έλληνες

Η φράση που νευριάζει τους Έλληνες. Με ποια φράση να εκνευρίσετε έναν Ευρωπαίο με μία μόνο ερώτηση; Ποια φράση νευριάζει τους Έλληνες;

Θέλετε πραγματικά να εκνευρίσετε ένα Γάλλο; Είναι πάρα πολύ εύκολο. Αρκεί να του πείτε τέσσερις απλές λέξεις: «Τα αμερικάνικα κρασιά είναι καλύτερα».

Βασισμένος σε ένα δημοφιλές θέμα του διαδικτυακού φόρουμ με τίτλο πώς να εκνευρίσετε έναν πολίτη κάθε ευρωπαϊκής χώρας, χρησιμοποιώντας μία φράση με πέντε ή λιγότερες λέξεις το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 3.600 σχόλια, καταρτίστηκε ένας αμφιλεγόμενος χάρτης με τις απαντήσεις του κοινού.

Ο νέος χάρτης δημιουργήθηκε από την γραφιστική εταιρεία Sigmagfx και .

Αποκαλύπτει πως κάθε χώρα έχει τις δικές του ερωτήσεις ή δηλώσεις που δεν θέλουν καν να ακούσουν.

Για τους κατοίκους της Σκωτίας, για παράδειγμα, είναι προφανές ότι εξαγριώνονται κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται σε αυτούς ως ένα σύνολο μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Έλληνες, από την άλλη, εκνευρίζονται όταν τους λέει κανείς ότι «η Μακεδονία είναι για τους Μακεδόνες (σ.σ. Σκοπιανούς)» ενώ στην Πορτογαλία η ερώτηση όπως «Μιλάτε σωστά βραζιλιάνικα» και στην Ισπανία η ερώτηση «Άρα είστε λατίνοι;» μπορεί να τους μετατρέψει σε ταύρους εν υαλοπωλείο.

Οι κάτοικοι των χωρών της Βαλτικής, που αποτελείται από την Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία, έχουν φαινομενικά κουραστεί να απαντούν στην ερώτηση αν είναι «Ρώσοι».

Για την Ιταλία, θεωρείται βλασφημία απέναντι στο βασικό είδος διατροφής τους αν τους πει κάποιος που του «Αρέσουν τα ζυμαρικά με κέτσαπ».

Οι Τούρκοι, πάλι, εκνευρίζονται αν τους ρωτήσει κανείς: «Μπορείς να το μεταφράσεις αυτή την αραβική φράση;» (να σημειωθεί πως τα αραβικά ομιλούνται από ποσοστό λιγότερο του 3% του πληθυσμού της Τουρκίας).

Ο χάρτης της Ευρώπης με καλλιτεχνική ματιά

Με πληροφορίες από Daily Mail, Reddit

Related Posts

Γιατί να μάθω αγγλικά
Γιατί να μάθω αγγλικά;
Έρχεται διπλή ρύθμιση οφειλών σε Ταμεία
Έρχεται διπλή ρύθμιση οφειλών σε Ταμεία
Αλλάζουν οι μισθοί για χιλιάδες υπαλλήλους
Αλλάζουν οι μισθοί για χιλιάδες υπαλλήλους
Επιστροφή αναδρομικών σε χιλιάδες δικαιούχους
Επιστροφή αναδρομικών σε χιλιάδες δικαιούχους
https://www.best-cooler.reviews/

https://topobzor.info

Наш важный web-сайт с информацией про Сиалис супер актив pharmacy24.com.ua
Αρέσει σε %d bloggers: