Εντωμεταξύ στη Γαλλία τώρα σφάζονται και για τα Pampers!!!

Sharing is caring!

Μετά τη φθηνή Nutella, οι καταναλωτές στη Γαλλία τώρα «σφάζονται» για τα… Pampers, δείτε βίντεο!!!

Ο κακός χαμός επικράτησε στην αγορά της Γαλλίας και συγκεκριμένα, στη γνωστή αλυσίδα Intermarche με αφορμή μια μεγάλη προσφορά που έγινε στα Pampers. Λίγο καιρό πριν, η εταιρία είχε κάνει μια ανάλογη προσφορά, εκείνη τη φορά στα προϊόντα Nutella με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα.

Η προωθητική ενέργεια της αλυσίδας, αυτή τη φορά βρίσκονται οι πάνες Pampers οι οποίες πωλούνται έναντι 7,10 ευρώ αντί για τη συνηθισμένη τους τιμή των 21 ευρώ.

Όπως ήταν λογικό, ένα μεγάλο μέρος των νοικοκυριών, αποτελούμενο από μαμάδες, μπαμπάδες αλλά και ηλικιωμένους που χρησιμοποιούν πάνες, έτρεξαν να επωφεληθούν της προσφοράς.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στους διαδρόμους με πολλά ευτράπελα αλλά και καβγάδες μεταξύ των πελατών των σούπερ μάρκετ.

Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, χρειάστηκε και η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, καθώς ορισμένοι από τους καταναλωτές ήταν έτοιμοι να… βιαιοπραγήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν κάποια από τα τελευταία κομμάτια.

 

Related Posts

Πιο νωρίς το λουκέτο στο Google+
Πιο νωρίς το λουκέτο στο Google+
Πόλεμο σε Huawei - ZTE ανοίγουν και οι Ιάπωνες
Πόλεμο σε Huawei – ZTE ανοίγουν και οι Ιάπωνες
Απειλή για βόμβα στο Facebook
Απειλή για βόμβα στο Facebook
Ελεύθερη η κληρονόμος της Huawei
Ελεύθερη η κληρονόμος της Huawei
profvest.com/2017/09/bet8-limited-hyip-otzivi-obzor.html

https://www.best-cooler.reviews

www.tsoydesign.com.ua
shares
Αρέσει σε %d bloggers: