Εντωμεταξύ στη Γαλλία τώρα σφάζονται και για τα Pampers!!!

6 Shares

Μετά τη φθηνή Nutella, οι καταναλωτές στη Γαλλία τώρα «σφάζονται» για τα… Pampers, δείτε βίντεο!!!

Ο κακός χαμός επικράτησε στην αγορά της Γαλλίας και συγκεκριμένα, στη γνωστή αλυσίδα Intermarche με αφορμή μια μεγάλη προσφορά που έγινε στα Pampers. Λίγο καιρό πριν, η εταιρία είχε κάνει μια ανάλογη προσφορά, εκείνη τη φορά στα προϊόντα Nutella με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα.

Η προωθητική ενέργεια της αλυσίδας, αυτή τη φορά βρίσκονται οι πάνες Pampers οι οποίες πωλούνται έναντι 7,10 ευρώ αντί για τη συνηθισμένη τους τιμή των 21 ευρώ.

Όπως ήταν λογικό, ένα μεγάλο μέρος των νοικοκυριών, αποτελούμενο από μαμάδες, μπαμπάδες αλλά και ηλικιωμένους που χρησιμοποιούν πάνες, έτρεξαν να επωφεληθούν της προσφοράς.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στους διαδρόμους με πολλά ευτράπελα αλλά και καβγάδες μεταξύ των πελατών των σούπερ μάρκετ.

Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, χρειάστηκε και η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, καθώς ορισμένοι από τους καταναλωτές ήταν έτοιμοι να… βιαιοπραγήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν κάποια από τα τελευταία κομμάτια.

 

Related Posts

Τι ψάξαμε στο Google πριν την κάλπη
Τι ψάξαμε στο Google πριν την κάλπη;
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές
Ξεκινούν οι πιο σημαντικές ευρωεκλογές της τελευταίας 40ετίας
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
profvest.com/2017/09/bet8-limited-hyip-otzivi-obzor.html
Αρέσει σε %d bloggers: