Τσίπρας ο «Δραχμαγεδδώνας»!!!

Πολλοί και πρωτότυπου οι χαρακτηρισμοί για τον Αλέξη Τσίπρα από την εφημερίδα Sunday Times… 

Πολλοί και πρωτότυπου οι χαρακτηρισμοί για τον Αλέξη Τσίπρα από την εφημερίδα Sunday Times, αφού τον αποκαλεί “ταραξία”, “μπαμπούλα” και τον “άνθρωπο που σπρώχνει την Ελλάδα σε έναν… Δραχμαγεδδώνα”.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να λέει στους Ευρωπαίους εταίρους πως “Αν μας βυθίσετε, θα σας πάρουμε στον πάτο μαζί μας”, παρομοιάζοντας την Ευρωζώνη ως μια αλυσίδα: “Αν σπάσει ο ένας κρίκος, όλα διαλύονται”, δίνοντας την ευκαιρία στην εφημερίδα να σχολιάσει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παίζει σκληρό παιχνίδι.

Με αφορμή την ατάκα του, “Όποιος ανοιγοκλείσει πρώτος τα μάτια, χάνει”, η εφημερίδα σχολιάζει πως ο Α. Τσίπρας είναι ένας τζογαδόρος που παίζει σκληρό πόκερ!

Ο Α. Τσίπρας δήλωσε: “Έχουμε το δικό μας πυρηνικό όπλο και αυτοί το δικό τους. Ο ψυχρός πόλεμος τελείωσε χωρίς να γίνει πραγματικότητα καμία από τις απειλές, διότι όλοι γνώριζαν πως από μια τέτοια καταστροφή δεν θα έβγαινε κανείς νικητής”.

Η εφημερίδα γράφει ακόμα πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει την ξαφνική φήμη του, αφού ο ίδιος δήλωσε: “Ενιωσα σαν σταρ του ποδοσφαίρου. Στη Γαλλία και τη Γερμανία δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για εμάς”.

Αλήθεια τι θα προτιμούσαν κάποιο πολιτικό με ανοικτά χαρτιά και … πόδια για να υπακούει και να κάνει όλα τα χατίρια των δικών τους πολιτικών εκπροσώπων; Μπα δεν θα πάρω προτιμώ πιο ζωντανό και αυθεντικό!!!

guardian_new-euro

Related Posts

Αδυνατίζει και βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις
Αδυνατίζει και βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις
Το αρσενικό ή θηλυκό καρπούζι νοστιμότερο
Το αρσενικό ή θηλυκό καρπούζι νοστιμότερο;
Οι μισοί Δήμοι δεν τηρούν τη νομοθεσία για τους ναυαγοσώστες
Οι μισοί Δήμοι δεν τηρούν τη νομοθεσία για τους ναυαγοσώστες
Οι 10 ομορφότεροι φάροι της Ελλάδας
Οι 10 ομορφότεροι φάροι της Ελλάδας
источник www.nl.ua

подробнее

https://progressive.ua
Αρέσει σε %d bloggers: