Το σεξ με τους πρώην βλάπτει σοβαρά την υγεία

Το σεξ με τους πρώην βλάπτει σοβαρά την υγεία

Sharing is caring!

Το σεξ με τους πρώην βλάπτει σοβαρά την υγεία: To σεξ με τους «πρώην» βλάπτει την ψυχική υγεία, τι δείχνει έρευνα από Αμερικανούς επιστήμονες;

To σεξ με τους «πρώην» βλάπτει την ψυχική υγεία. Όμως ποιος δεν έχει σκεφθεί να επανασυνδεθεί με τον «πρώην»; Όχι μόνο για σχέση, αλλά και σεξ ή απλά για να καλύψει το κενό της μοναξιάς του.

«Στις ΗΠΑ, το 60% των ενηλίκων δηλώνουν ότι επιστρέφουν στο κρεβάτι του πρώην εραστή ή της πρώην ερωμένης», υποστηρίζει η επικαλούμενη αμερικανική έρευνα.

Ωστόσο, η επιστροφή στα… παλιά σεντόνια δεν κάνει καλό στην υγεία. Έρευνα αμερικανικού πανεπιστημίου δείχνει ότι το σεξ με τους «πρώην» μας προκαλεί ψυχική οδύνη.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μιζούρι διαπίστωσαν ότι οι σχέσεις με τους «πρώην» μας φορτίζουν με αρνητικά συναισθήματα εφόσον ξεκινά κάτι με αρνητικό πρόσημο.

Για το λόγο αυτό οι επιστήμονες προτείνουν να αποφεύγεται η επιστροφή στους «πρώην» φέρνοντας στη μνήμη τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε.

Στη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «», οι Αμερικανοί ερευνητές έβαλαν στο μικροσκόπιο τις σχέσεις και την υγεία 545 ατόμων.

Το ένα τρίτο αυτών παραδέχτηκε ότι έκανε πισωγυρίσματα στις σχέσεις. Όσοι είχαν επιστρέψει σε παλιές αγάπες, διέτρεχαν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή.

Καταστρέφει ο γάμος το σεξ;

Οι γυναίκες που κάνουν λιγότερο σεξ ζουν περισσότερο;

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
25 ταράτσες που θα θέλαμε σπίτι μας
25 ταράτσες που θα θέλαμε σπίτι μας
Το Top 10 του itsyourturn για το 2018
Το Top 10 του itsyourturn για το 2018
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
https://topobzor.info

www.oncesearch.com/details/itzelstar-mexican-ts-gia-itzel-2-split-scenes-jpg-mp4-278535

www.cleansale.kiev.ua
shares
Αρέσει σε %d bloggers: