Αισιόδοξα τα πρώτα νούμερα στα ΙΧ!!!

0 Shares

Με αύξηση στα ποσοστά πωλήσεων ξεκινά το 2014 η αγορά αυτοκινήτου…

Εντυπωσιακό είναι μάλλον το γεγονός ότι οι νέες άδεις κυκλοφορίας των ΙΧ αυξήθηκαν, καθώς συνολικά 9.121 αυτοκίνητα καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, έναντι 7.727 που ήταν τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξης του 18%. Βρε λες να έρχεται η ανάπτυξη όντως;

Τα στοιχεία αυτά πάντως προκύπτουν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Ιανουάριο του 2013, είχε καταγραφεί αντίστοιχα μείωση της τάξης του 32,2% στην κυκλοφορία για πρώτη φορά αυτοκινήτων.

Από πλευράς κυκλοφορίας νέων μοτοσυκλετών άνω των 50 cc η κίνηση τους κυμάνθηκε τον φετινό Ιανουάριο σε 2.068 έναντι 1.912 τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 8,2%.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών άνω των 50cc είχε παρουσιάσει μείωση 10,1% τον Ιανουάριο του 2013 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

Έχει φθάσει πάτο η αγορά αυτοκινήτου και μοτοσικλετών και πλέον έχει αρχίσει η άνοδος τους; Οι επόμενοι μήνες και τα αντίστοιχα στατιστικά και κυρίως ο συνολικός αριθμός των πωλήσεων θα δείξει τι ακριβώς θα “παίξει”…

Δείτε και το σχετικό: Καλά ξεκινά η αγορά αυτοκινήτου το ’14

Related Posts

Τα χαρακτηριστικά των Ευρωπαίων οδηγών
Τα χαρακτηριστικά των ευρωπαίων οδηγών
Ανεβάζει γκάζια η αγορά αυτοκινήτου
Ανεβάζει γκάζια η αγορά αυτοκινήτου
Το μποτιλιάρισμα βλάπτει την υγεία μας
Το μποτιλιάρισμα βλάπτει την υγεία μας
Πρωινή γυμναστική μαζί με μια Alfa Romeo GTV
Πρωινή γυμναστική μαζί με μια Alfa Romeo GTV!!!
Αρέσει σε %d bloggers: