Αισιόδοξα τα πρώτα νούμερα στα ΙΧ!!!

0 Shares

Με αύξηση στα ποσοστά πωλήσεων ξεκινά το 2014 η αγορά αυτοκινήτου…

Εντυπωσιακό είναι μάλλον το γεγονός ότι οι νέες άδεις κυκλοφορίας των ΙΧ αυξήθηκαν, καθώς συνολικά 9.121 αυτοκίνητα καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, έναντι 7.727 που ήταν τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξης του 18%. Βρε λες να έρχεται η ανάπτυξη όντως;

Τα στοιχεία αυτά πάντως προκύπτουν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Ιανουάριο του 2013, είχε καταγραφεί αντίστοιχα μείωση της τάξης του 32,2% στην κυκλοφορία για πρώτη φορά αυτοκινήτων.

Από πλευράς κυκλοφορίας νέων μοτοσυκλετών άνω των 50 cc η κίνηση τους κυμάνθηκε τον φετινό Ιανουάριο σε 2.068 έναντι 1.912 τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 8,2%.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών άνω των 50cc είχε παρουσιάσει μείωση 10,1% τον Ιανουάριο του 2013 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

Έχει φθάσει πάτο η αγορά αυτοκινήτου και μοτοσικλετών και πλέον έχει αρχίσει η άνοδος τους; Οι επόμενοι μήνες και τα αντίστοιχα στατιστικά και κυρίως ο συνολικός αριθμός των πωλήσεων θα δείξει τι ακριβώς θα “παίξει”…

Δείτε και το σχετικό: Καλά ξεκινά η αγορά αυτοκινήτου το ’14

Related Posts

Βασανιστήριο το πρωινό ξύπνημα
Βασανιστήριο το πρωινό ξύπνημα
Συνεχίζεται η μείωση της ανεργίας
Συνεχίζεται η μείωση της ανεργίας
Το αφορολόγητο δεν πιάνει τον κατώτατο μισθό
Το αφορολόγητο δεν πιάνει τον κατώτατο μισθό
Η τρομακτική αλήθεια του σύγχρονου τρόπου ζωής
Η τρομακτική αλήθεια του σύγχρονου τρόπου ζωής
Αρέσει σε %d bloggers: