Η νέα Στουρναριά στο CNN

0 Shares

Στουρνάρας απαντά στο CNN: Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι! 

Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Και γιατί να υπάρχει άλλωστε. Η κυβέρνησή του έχει ήδη επιτρέψει να πουληθούν σε τουρκικές εταιρείες, οι ελληνικές μαρίνες των Γουβιών, της Κέρκυρας και της Λευκάδας και δεν θα διστάσει να πουλήσει στους γείτονες οποιονδήποτε άλλο νευραλγικό τομέα της χώρας.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Στουρνάρας ολοκληρώνει την «πολιτική» Σημίτη στα Ίμια και αναρωτιόμαστε αν θα δεχόταν να πουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη στο όνομα της παγκοσμιοποίησης

Και κάπως έτσι συνεχίζονται οι “στουρναριές” μιας και εμείς οι ίδιοι τα δεχόμαστε… ορίστε δείτε και το σχετικό βίντεο στην συνέχεια!!!

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι” lightbox=”true” title=”ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι” url=”http://www..com/watch?v=8gvEqrBK-60&feature=share”]http://itsyourturn.info/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Η διάσωση της Ελλάδας δεν κόστισε φράγκο
Η διάσωση της Ελλάδας δεν κόστισε φράγκο
Επικό άδειασμα Σόιμπλε στον Βέμπερ
Επικό άδειασμα Σόιμπλε στον Βέμπερ!!!
Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
Δεύτερος πιο δημοφιλής ηγέτης στα Βαλκάνια ο Τσίπρας
Αρέσει σε %d bloggers: