Η νέα Στουρναριά στο CNN

Sharing is caring!

Στουρνάρας απαντά στο CNN: Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι! 

Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Ο κ. Στουρνάρας ερωτώμενος αν η Ελλάδα θα είχε πρόβλημα να πουλήσει τομείς της χώρας στην Τουρκία απάντησε ότι κατά την άποψή του δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Και γιατί να υπάρχει άλλωστε. Η κυβέρνησή του έχει ήδη επιτρέψει να πουληθούν σε τουρκικές εταιρείες, οι ελληνικές μαρίνες των Γουβιών, της Κέρκυρας και της Λευκάδας και δεν θα διστάσει να πουλήσει στους γείτονες οποιονδήποτε άλλο νευραλγικό τομέα της χώρας.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Στουρνάρας ολοκληρώνει την «πολιτική» Σημίτη στα Ίμια και αναρωτιόμαστε αν θα δεχόταν να πουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη στο όνομα της παγκοσμιοποίησης

Και κάπως έτσι συνεχίζονται οι “στουρναριές” μιας και εμείς οι ίδιοι τα δεχόμαστε… ορίστε δείτε και το σχετικό βίντεο στην συνέχεια!!!

[dcs_img width=”300″ height=”135″ thumb=”true” icon=”play” framed=”black” desc=”ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι” lightbox=”true” title=”ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι” url=”http://www..com/watch?v=8gvEqrBK-60&feature=share”]http://itsyourturn.info/wp-content/uploads/2011/01/video-player.jpg[/dcs_img]

Related Posts

Η έλλειψη της κουτάλας είναι πολύ μεγάλη
Η έλλειψη της κουτάλας είναι πολύ μεγάλη
Ποιος κέρδισε το βραβείο του απόλυτου Ελληνάρα
Ποιος κέρδισε το βραβείο του απόλυτου Ελληνάρα;
Μερικά likes στο  αρκούν
Μερικά likes στο αρκούν
Εθισμένοι στο διαδίκτυο οι Έλληνες
Εθισμένοι στο διαδίκτυο οι Έλληνες
shares
Αρέσει σε %d bloggers: