Στα λόγια οι φόροι για τους διαδικτυακούς κολοσσούς

Στα λόγια οι φόροι για τους διαδικτυακούς κολοσσούς

2 Shares

Στα λόγια οι φόροι για τους διαδικτυακούς κολοσσούς: Στα λόγια έμεινε ο πανευρωπαϊκός φόρος στους τεχνολογικούς και διαδικτυακούς κολοσσούς

Οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εγκατέλειψαν ένα σχέδιο να θεσπιστεί ένας πανευρωπαϊκός ψηφιακός φόρος για τις μεγάλες εταιρίες του διαδικτύου, καθώς κάποια κράτη-μέλη ήταν αντίθετα σε αυτό, ανακοίνωσε η ρουμανική .

Στην εξέλιξη αυτή πιθανόν να αντιδράσουν θετικά κολοσσοί του διαδικτύου, όπως η Google, η Facebook, η Apple, κλπ, οι οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μεταξύ αυτών στις οποίες θα επιβαλλόταν φόρος 3%. Ωστόσο, οι εταιρίες αυτές βρίσκονται αντιμέτωπες με παρόμοιους φόρους που κάποια κράτη-μέλη, όπως η Γαλλία, η Βρετανία και η Ισπανία, θεσπίζουν σε εθνικό επίπεδο.

Στα λόγια οι φόροι για τους διαδικτυακούς κολοσσούς από την ΕΕ, photo:

Μιλώντας σε ανοικτή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, ο Ρουμάνος υπουργός Εουτζέν Τεοντόροβιτς δήλωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία για τον φόρο παρά τις συνομιλίες μηνών, καθώς οι σκανδιναβικές χώρες και η Ιρλανδία συνεχίζουν να αντιτίθενται στη μεταρρύθμιση.

Δήλωσε ότι οι υπουργοί θα επικεντρώσουν τώρα τις προσπάθειές τους στο να πετύχουν μια κοινή θέση για τη μεταρρύθμιση της φορολόγησης των κολοσσών του διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο έως το 2020, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του την περασμένη εβδομάδα.

Οι κολοσσοί του Διαδικτύου πρέπει να σπάσουν

Related Posts

Netflix πλήρωσε τους φόρους σου
Netflix πλήρωσε τους φόρους σου
Τρελά λεφτά για lobbying από Google - Facebook
Τρελά λεφτά για lobbying από Google – Facebook
Απειλή για βόμβα στο Facebook
Απειλή για βόμβα στο Facebook
Μπέρδεμα με τους φόρους σε Google - Facebook
Μπέρδεμα με τους φόρους σε Google – Facebook
www.ac-sodan.info/price.html

Был найден мной нужный web-сайт со статьями про Профессиональная газовая плита https://www.apach.com.ua/shop/category/teplovoe-oborudovanie/plity-gazovye-so-standartnymi-konforkami
В интеренете нашел нужный веб портал на тематику продвижение сайта https://webterra.com.ua/prodvijenie-sajta/
Αρέσει σε %d bloggers: