υπόθεση Novartis

Υπόθεση Novartis: αστειότητες τα περί σκευωρίας

6 Shares

Τα περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis είναι αστειότητες, προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και τέτοια επιχειρήματα δείχνουν και τον πανικό της Ν.Δ.

Τα περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis είναι αστειότητες

«Τα περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis είναι αστειότητες, προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και τέτοια επιχειρήματα δείχνουν και τον πανικό της Ν.Δ., η οποία έχει προχωρήσει σε ένα στάδιο παραπέρα, καθώς βλέπουμε προβεβλημένα στελέχη της ευθαρσώς να εκφοβίζουν τη δικαιοσύνη και να προσβάλλουν τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που έχουν ξεκινήσει τις έρευνες», επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η υπόθεση Novartis είναι ένα διεθνές σκάνδαλο και η έρευνα ξεκίνησε από την αμερικανική δικαιοσύνη και τις αμερικανικές αρχές

«Πρόκειται για ένα διεθνές σκάνδαλο το οποίο ξεκίνησε από την αμερικανική δικαιοσύνη και τις αμερικανικές αρχές. Δικαστικές έρευνες διεξάγονται αυτή τη στιγμή σε πάνω από 20 χώρες και βέβαια κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι υπάρχει μια τέτοιου τύπου διεθνής συνωμοσία μόνο και μόνο για να πληγεί η Ν.Δ.», είπε η κ. Σβίγκου.

Συνεχίζοντας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Βλέπουμε τη λυσσαλέα αντίδραση όλου του παλιού πολιτικού συστήματος που είναι σαν να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ενώ αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κόμματα να δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό περιμένουν οι πολίτες, οι οποίοι έχουν χάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς. Οι πολίτες θέλουν διαφάνεια, θέλουν δικαιοσύνη και θέλουν απερίσπαστη η δικαιοσύνη να κάνει το έργο της».

Επισήμανε, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ότι ο σέβεται απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας και έχει δικαίωμα ο κάθε ένας, που εμπλέκεται το όνομα του στη δικογραφία, να υπερασπιστεί όπως νομίζει τον εαυτό του.

Ωστόσο, παρατήρησε: «Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και η Ν.Δ. και τα στελέχη της, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και όπως κάνουν και άλλα κόμματα, να απαιτούν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και να στηρίζουν έμπρακτα τη δικαιοσύνη και να μην προσπαθούν να ρίξουν σκιές και στο έργο των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, αλλά και στους μάρτυρες. Μάλιστα είδαμε και στελέχη της Ν.Δ. τις προηγούμενες ημέρες να εκστομίζουν απειλές απέναντι στους μάρτυρες. Καταλαβαίνουμε όλοι τον πανικό που διακατέχει την ηγεσία της ΝΔ. Αλλά να είναι σίγουροι ότι θα λάμψει η αλήθεια κι αυτό είναι το οποίο απαιτούν και οι πολίτες».

Ο Μητσοτάκης θα κάνει 8 μήνες να ξαναρωτήσει κάτι…

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα
Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού
Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού
Τικ-τακ για το σκάνδαλο Novartis
Τικ-τακ για το σκάνδαλο Novartis
Οι άριστοι της ΝΔ και του εισαγγελέα
Οι άριστοι της ΝΔ και του εισαγγελέα
www.sledoc.com.ua

mini weather station

high quality coolers
Αρέσει σε %d bloggers: