Τραμπουκισμοί Κεγκέρογλου σε δημοσιογράφο on air

5 Shares

Τραμπουκισμοί Κεγκέρογλου σε δημοσιογράφο on air: Με ύβρεις επιτέθηκε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου με αφορμή το μακεδονικό

Με ύβρεις επιτέθηκε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου στον “είσαι ψεύτης προβοκάτορας και όργανο του Μαξίμου και όχι του ισογείου και πάνω, αλλά του υπογείου”!

Αφού ο Κεγκέρογλου χαρακτήρισε “σινάφι” όσους στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών στη συνέχεια εξοργίστηκε όταν άκουσε από τον Ανδρέα Πετρόπουλο ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στελέχη του ΚΙΝΑΛ, την βλέπουν θετικά και ενδέχεται να την ψηφίσουν στην Βουλή όταν έρθει.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, αρχικά, από τους πέντε που συνέθεταν το ΚΙΝΑΛ οι τέσσερις αρχηγοί κομμάτων στο Πολιτικό Συμβούλιο συμφωνούσαν με την Συμφωνία των Πρεσπών. Η κ. Γεννηματά διαφωνούσε και τελικά επέβαλλε την άποψή της. Στη συνέχεια το ΠΟΤΑΜΙ αποχώρησε.

Η καταφυγή στην λεκτική βία έρχεται ως επακόλουθο μιας αμφιταλαντευόμενης εμφανώς πολιτικής στάσης στο ΚΙΝΑΛ αναφορικά με το Μακεδονικό.

Πράγματι δύσκολη η θέση του κ. Κεγκέρογλου που προσπαθεί να μαζέψει τους βουλευτές για να ψηφίσουν κατά.

Ακραίος διχασμός και προσπάθεια επιβολής μιας άποψης; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε όμως και το πρώτο σχόλιο του κ. Κεγκέρογλου για το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ για την συμφωνία των Πρεσπών, σίγουρα θα βοηθήσει για ένα πιο… ολοκληρωμένο συμπέρασμα!!! Δηλαδή εδώ μας λέει ο κ. Κεγκέρογλου ότι η συμφωνία ήταν συμφέρουσα για τους Σκοπιανούς αλλά δεν πήγαν να την ψηφίσουν γιατί έκαναν… “ναζάκια” στις ξένες δυνάμεις. Λογική πλέον καμία… 

Στις τελευταίες θέσεις της τηλεθέασης ο ΣΚΑΪ

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Αρκάς

Related Posts

Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα
Ποιες συσκευές ανεβάζουν το ηλεκτρικό ρεύμα;
Πότε θα γίνουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Πότε θα γίνουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών;
Που θα εφαρμοστεί η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση
Που θα εφαρμοστεί η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση;
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: