Το ξεβράκωμα της τυμβωρυχίας της ΝΔ για το Μάτι

Το ξεβράκωμα της τυμβωρυχίας της ΝΔ για το Μάτι

56 Shares

Το ξεβράκωμα της τυμβωρυχίας της ΝΔ για το Μάτι: Στο Μάτι τον κατηγορούσε για θλιβερή παράσταση, τώρα τον κάνει Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης!!!

Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Τσουβάλα στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης αποτελεί μια ακόμη απόφαση που καταδεικνύει τη βαθιά υποκρισία της ΝΔ. Σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως πρόκειται για τον πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο είχε υπό την εποπτεία του τη διαχείριση της τραγωδίας στο .

Μάλιστα η ΝΔ είχε τότε βάλει στο στόχαστρο και τον ίδιο ζητώντας την απομάκρυνσή του μετά τη συνέντευξη που παραχωρήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «θλιβερή παράσταση» με τη «συνδρομή και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας», ενώ μιλούσε για «θράσος», σχολιάζοντας και τη δήλωσή του πως «είναι περήφανος για τις υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας».

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 31 Ιουλίου, λίγο πριν αποπεμφθεί ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας, έλεγε: «Πώς ασκούν τα καθήκοντά τους και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι; Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ; Αυτοί μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν και άλλη πυρκαγιά. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς να διαχειριστούν μια ακόμα καταστροφή;».

Και στην συνέχεια ήρθε και το ξεβράκωμα της τυμβωρυχίας της ΝΔ για το Μάτι…

Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας αποπέμφθηκε τελικά στις 5 Αυγούστου 2018. Όμως επανέρχεται ως γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την κυβέρνηση της ΝΔ στις 16 Ιουλίου του 2019!!!

Άρα ο σημερινός πρωθυπουργός θα πρέπει να δώσει ο ίδιος απάντηση τόσο για το «θράσος» και τη «θλιβερή παράσταση», όσο και για την ερώτησή του περί «καταλληλότητας» και «εμπιστοσύνης».

Ξεβράκωμα της υποκρισίας της ΝΔ και για το… “μακεδονικό”!!!

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, ακόμη και από τα «γαλάζια» μέσα ενημέρωσης, όπως αντιδράσεις έχει προκαλέσει και ο διορισμός του Γιώργου Μαυρώτα στη θέση του γγ Αθλητισμού, ο οποίος ως βουλευτής του Ποταμιού είχε υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ήταν τότε που η ηγεσία της ΝΔ, έχοντας υψώσει το λάβαρο των «μακεδονομάχων», δήλωνε πως δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με όποιον στηρίξει τη Συμφωνία.

Η υποκρισία για το Μακεδονικό χτυπά κόκκινο

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Εμβληματικοί φάροι ανοίγουν για το κοινό
Εμβληματικοί φάροι ανοίγουν για το κοινό
Οι 10 πιο όμορφοι φάροι στην Ελλάδα
Οι 10 πιο όμορφοι φάροι στην Ελλάδα
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: