Το μυστικό υπερόπλο του Τσίπρα

3 Shares

Το μυστικό υπερόπλο του Τσίπρα: Αλήθεια εσείς ξέρετε ποιο είναι το μυστικό υπερόπλο του Τσίπρα; Ο Μπόλαρης ξέρει και μας λέει…

Η αλήθεια είναι πως με τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη ποτέ δεν θα βαρεθείς και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Βέβαια μέχρι τις εκλογές ή πιο συγκεκριμένα μέχρι να πάρει… πόδι από το κόμμα της ΝΔ ο Κυριάκος θα μας κάνει να έχουμε αλλάξει συκώτι από τις τόσες έντονες στιγμές γέλιου που προκαλεί με τις ομιλίες και γενικότερα με την όλη παρουσία του… εντός και εκτός Βουλής!!!

Ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα και η χθεσινή ομιλία του από το , η οποία ξεκίνησε με γκάφα από τα… αποδυτήρια, που προκάλεσε αρκετά γέλια στο ακροατήριο της Ολομέλειας και συνέχισε με αναίτια και πρωτοφανή έκρηξη κατά του προέδρου της Βουλής.

Δείτε το σχετικό: Έκρηξη αυταρχισμού και πολλά νεύρα Μητσοτάκη
Το μυστικό υπερόπλο του Τσίπρα live στην Βουλή

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως είναι ομολογουμένως γεγονός ότι περισσότερο καλό κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ που αντιπολιτεύεται παρά στην δική του παράταξη.

Με αυτό στο μυαλό και ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ την ομιλία Μητσοτάκη, όταν εκείνος κατέβηκε από το βήμα της Βουλής.

Πλήρης αποκάλυψη για το μυστικό υπερόπλο του Τσίπρα

«Μόλις κατέβηκε από το βήμα της Βουλής ο Αρχηγός της Αξίωματικης Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόκειται για το Μυστικό Υπερόπλο του Πρωθυπουργού κ.Αλέξη Τσίπρα για την επανεκλογή του στις εκλογές του 2019. Πολύτιμος !»

Μόλις κατέβηκε
από το βήμα της Βουλής
ο Αρχηγός της Αξίωματικης Αντιπολίτευσης
κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόκειται για
το Μυστικό Υπερόπλο
του Πρωθυπουργού
κ.Αλέξη Τσίπρα
για την επανεκλογή του
στις εκλογές του 2019.
Πολύτιμος !

— Μάρκος Μπόλαρης (@MarkosBolaris)

Μητσοτάκης… το κακομαθημένο κολεγιόπαιδο

 

Related Posts

Πραγματική - διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Πραγματική – διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια του παιδιού
Κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια του παιδιού
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο δικός μου ο μπαμπάς
Ο δικός μου ο μπαμπάς
Αρέσει σε %d bloggers: