Το Δημόσιο είναι το parking των αρίστων της ΝΔ

Το Δημόσιο είναι το parking των αρίστων της ΝΔ

4 Shares

Το Δημόσιο είναι το parking των αρίστων της ΝΔ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει το Δημόσιο ως «parking» στελεχών της ΝΔ

«Είναι πράγματι πολύ σύγχρονη η αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δημόσιο Τομέα ως “πάρκινγκ” στελεχών, προκειμένου να ελέγξει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Ακόμα κι έτσι, όμως, δεν πείθει ούτε τους υποψήφιους προς “παρκάρισμα”, όπως τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη».

Τα παραπάνω αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του σχετικά μετά από δηλώσεις σε ΜΜΕ του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. κ. , σύμφωνα τις οποίες ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, του πρότεινε, μεταξύ άλλων, και θέση σε ΔΕΚΟ ή έστω σε κάποια Ανεξάρτητη Αρχή, προκειμένου να μην κατέβει υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Και όλα αυτά βέβαια που άλλα στελέχη του κόμματος, πχ ο Αντιπρόεδρος Χατζηδάκης, αλλά και ο ίδιος ο Μητσοτάκης μιλάνε άμεσα και έμμεσα για απολύσεις συμβασιούχων, κλπ. Με λίγα λόγια το πρόγραμμα της ΝΔ στο Δημόσιο θα είναι η παλιά γνωστή δεξιά συνταγή… “τα δικά μας παιδιά” και όλοι οι άλλοι ας πάνε να πνιγούνε και αν δεν μπορούν να ζήσουν θα φταίει το ότι δεν έμαθαν να κάνουν αποταμίευση!!! Και το λένε βέβαια αυτοί που ο προσωπικός τους κουμπαράς όπως όλα δείχνουν είναι απλά το ΑΕΠ της χώρας!!! 

Τελικά μπορεί και χειρότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Μητσοτάκης απαξιώνει εκπαίδευση και εκπαιδευτικούς

Ο Μητσοτάκης θα ιδιωτικοποιήσει τις συντάξεις

Μητσοτάκης ο entrepreneur με τα λεφτά του δημοσίου

Related Posts

Χωρίς πλοία όλη η χώρα στις 3 Ιουλίου
Χωρίς πλοία όλη η χώρα στις 3 Ιουλίου
Ο Μητσοτάκης θα κόψει τον Δεκαπενταύγουστο
Ο Μητσοτάκης θα κόψει τον Δεκαπενταύγουστο
Κωλοτούμπα ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών
Κωλοτούμπα ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Αρέσει σε %d bloggers: