Θα σαρώσει και φέτος ο τουρισμός

Θα σαρώσει και φέτος ο τουρισμός

6 Shares

Θα σαρώσει και φέτος ο τουρισμός: Η άνοδος του τουρισμού και η έξοδος από τα μνημόνια είναι σημαντικές επιτυχίες που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ή να υποτιμήσει…

“Η άνοδος του τουρισμού και η έξοδος από τα μνημόνια είναι σημαντικές επιτυχίες που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ή να υποτιμήσει” τόνισε στην ομιλία ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ανοικτή Συνεδρίαση της 26ης Τακτικής ΓΣ του στο Μέγαρο Μουσικής.

“Το σύνολο της οικονομίας αναπτύσσεται –όχι μόνο ο τουριστικός κλάδος- και μετά από τα τρία συναπτά έτη με ρεκόρ στην άνοδο του τουρισμού, πλέον δεν χρειάζεται να πάμε στοιχήματα όπως παλιότερα. Φέτος οι προβλέψεις κάνουν λόγο για περισσότερα από 32 εκ. τουριστών την καλύτερη χρονιά δηλαδή για αφίξεις ξένων τουριστών” υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

Αναμένουμε μια συμφωνία αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού μετά από 8 χρόνια μνημονιακής εφαρμογής πρόσθεσε ενώ αναλυτικά αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας καθώς οι διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν την πολύ σοβαρή δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια.

Η αναδιανομή είναι κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης σημείωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας για την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Η βελτίωση των αποδοχών θα τονώσει την αισιοδοξία και την αποδοτικότητα του κόσμου της εργασίας».

“Η λιτότητα τελειώνει και θα υπάρχουν δυνατότητες για ελαφρύνσεις στους φόρους των επιχειρήσεων. Προβλέπεται δημοσιονομικός χώρος 719 εκ. ευρώ που για το 2019 θα πάνε στην ελάφρυνση των φόρων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων” πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού στο ΣΕΤΕ

Σπάει τα κοντέρ ο ελληνικός τουρισμός

Related Posts

Δείτε τι κάνει η Ευρώπη για κάθε πολίτη
Δείτε τι κάνει η Ευρώπη για κάθε πολίτη
Πρακτικές πληροφορίες για Ευρωεκλογές 2019
Πρακτικές πληροφορίες για Ευρωεκλογές 2019
Πού και πώς ψηφίζω 2019
Πού και πώς ψηφίζω 2019
Μάθε πού ψηφίζεις στις εκλογές του 2019
Μάθε πού ψηφίζεις στις εκλογές του 2019
Αρέσει σε %d bloggers: