Ψώνισε πάλι από τα lidl επικοινωνιακό σχεδιασμό ο Μητσοτάκης!!!

Το επικοινωνιακό του επιτελείο ενισχύει ο Μητσοτάκης με την Μαρία Σπυράκη που έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της και τον Κωνσταντίνο Ζούλα του ΣΚΑΙ fake news…

Το επικοινωνιακό του επιτελείο αποφασίζει να ενισχύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαπιστώνοντας ο τομέας της πολιτικής επικοινωνίας είναι η αχίλλειος πτέρνα του κόμματός του και ότι σ΄ αυτό το μέτωπο χάνει πολλές μάχες, που του στοιχίζουν ακόμη και δημοσκοπικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ έχει αποφασίσει να εντάξει στο επικοινωνιακό τιμ την ευρωβουλευτή και πρώην δημοσιογράφο Μαρία Σπυράκη και τον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» και του Σκάι Κωνσταντίνο Ζούλα.

Οι δύο νέοι συνεργάτες θα συμμετέχουν στη χάραξη επικοινωνιακής στρατηγικής του κόμματος και στη διαχείριση θεμάτων της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ο κ. Ζούλας θα συμμετέχει κάθε πρωί στον «πρωινό καφέ» με τον πρόεδρο του κόμματος στα γραφεία της οδού Πειραιώς, όπου η κ. Σπυράκη θα εμφανίζεται σποραδικά, λόγω των υποχρεώσεων της στο Στρασβούργο.

Ένα είναι σίγουρο… έχει να πέσει γέλιο το επόμενο διάστημα και αυτό είναι μάλλον λυπηρό, διότι το πολιτικό σύστημα στην χώρα μας όσο έχει ανάγκη από μια σοβαρή κυβέρνηση άλλο τόσο έχει ανάγκη και από μια σοβαρή αντιπολίτευση που να βασίζεται στην ουσία και όχι στην επικοινωνία.

Όταν μάλιστα ακόμα και αυτή η όποια επικοινωνία βασίζεται σε προπαγάνδα, fake news και απόψεις για αγρίους, τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε και το μέγεθος του προβλήματος…

Related Posts

Αδυνατίζει και βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις
Αδυνατίζει και βελτιώνει τις ερωτικές επιδόσεις
Το αρσενικό ή θηλυκό καρπούζι νοστιμότερο
Το αρσενικό ή θηλυκό καρπούζι νοστιμότερο;
Οι μισοί Δήμοι δεν τηρούν τη νομοθεσία για τους ναυαγοσώστες
Οι μισοί Δήμοι δεν τηρούν τη νομοθεσία για τους ναυαγοσώστες
Οι 10 ομορφότεροι φάροι της Ελλάδας
Οι 10 ομορφότεροι φάροι της Ελλάδας
Αρέσει σε %d bloggers: