Ποιο κακό παιδί της ΝΔ έσπασε το μπλόκο Μητσοτάκη στην ΕΡΤ

Ποιο κακό παιδί της ΝΔ έσπασε το μπλόκο Μητσοτάκη στην ΕΡΤ;

4 Shares

Ποιο κακό παιδί της ΝΔ έσπασε το μπλόκο Μητσοτάκη στην ΕΡΤ; Ποιος άτακτος βουλευτής έγραψε κανονικά τον Μητσοτάκη και μίλησε στην ΕΡΤ;

Το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η ΝΔ στην «έσπασε» ο βουλευτής και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μάριος Σαλμάς μιλώντας στην το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μη υπακούοντας στην εντολή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη για μποϊκοτάζ των γαλάζιων βουλευτών στη δημόσια τηλεόραση, ο Μάριος Σαλμάς, μπαίνοντας στην Βουλή δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να μιλήσει στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ σχετικά με το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την Υγεία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «η εξεταστική επιτροπή για την υγεία ασχολήθηκε με αποφάσεις υπουργών για την υγεία. Δεν εξέτασε καμία δική μου απόφαση για την πεντακάθαρη θητεία μου στο υπουργείο Υγείας. Συνεπώς δεν περιμένω κανένα πόρισμα».

Υπενθυμίζεται πως την απόφαση να αποσύρει όλους τους βουλευτές και τα στελέχη της από όλες τις συχνότητες της ΕΡΤ έλαβε η Νέα Δημοκρατία πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Βέβαια, ο λόγος ή μάλλον καλύτερα η αφορμή για την οποία τελικά υπεβλήθη το συγκεκριμένο εμπάργκο έχει ακόμα περισσότερη πλάκα… Το σχόλιο λοιπόν δημοσιογράφου της ΕΡΤ ότι “ο Μητσοτάκης θυμίζει θεωρητικούς του φασισμού”, ήταν η αφορμή για το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ.

Με Πινοσέτ κατεβαίνει και στα Πανεπιστήμια ο Μητσοτάκης

Οι λόγοι φυσικά και η αιτία είναι ο στόχος και πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ με σκοπό μια ακόμα εξυπηρέτηση προς τα φιλαράκια του, τους καναλάρχες, αλλά και την εσωτερική του ανάγκη να απολύει κόσμο και να ιδιωτικοποιεί τα πάντα.

Κυριάκος ο… απολυσάκιας!

Πρακτικές δηλαδή που έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από φασιστικά καθεστώτα, θεωρητικά ή πρακτικά, και που έρχονται απλά να συνοδεύσουν και τα ασφαλιστικά τύπου Πινοσέτ που ονειρεύεται ο Μητσοτάκης και οι όμοιοι του και δεν διστάζουν άλλωστε να το παραδεχτούν… Κατά τα άλλα ο χαρακτηρισμός τον ενόχλησε, τον πορφυρογέννητο της αριστείας…

Κάποιος έχει αρχίσει να ζορίζεται!!!

Μπερδέματα για 5 πρώην υπουργούς Υγείας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Related Posts

Πραγματική - διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Πραγματική – διαφημιζόμενη ταχύτητα internet
Κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια του παιδιού
Κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια του παιδιού
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Ο δικός μου ο μπαμπάς
Ο δικός μου ο μπαμπάς
Αρέσει σε %d bloggers: