ΟΝΝΕΔ... το καλύτερο πλυντήριο της ακροδεξιάς

ΟΝΝΕΔ… το καλύτερο πλυντήριο της ακροδεξιάς

ΟΝΝΕΔ… το καλύτερο πλυντήριο της ακροδεξιάς: Το ακροδεξιό παραλήρημα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη τον οδήγησε εκτός νεολαίας της ΝΔ!!

Νέο «ξέπλυμα» της ακροδεξιάς βίας από την γαλάζια παράταξη, αυτή τη φορά από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Γιάννη Οτουντζίδη, ο οποίος υποστηρίζει ότι «η βία έχει αιτία» και δικαιολογεί την άνανδρη, δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης από φασιστικά στοιχεία.

Ο εν λόγω ΟΝΝΕΔίτης μάλιστα χαρακτηρίζει σε ένα κείμενό-ντροπή, ωδή ακροδεξιού παραληρήματος, «αχαρακτήριστο» τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κατηγορώντας τον πως βεβηλώνει του νεκρούς, ενώ σημειώνει ότι στην περίπτωση του, «του φέρθηκαν με αξιοπρέπεια κιόλας».

Μετά από αυτές και άλλες παρόμοιες αχαρακτήριστες δηλώσεις, ο συγκεκριμένος ΟΝΝΕΔίτης βρέθηκε εκτός νεολαίας της ΝΔ από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο.

«Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί “αξιοπρεπέστατη” τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή» δήλωσε ο κ. Δέρβος.

Παράλληλα επισήμανε: «Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές».

Ολόκληρο το κείμενο του… αχαρακτήριστου ΟΝΝΕΔίτη όπως δημοσιεύθηκε στο

«19 Μαΐου είναι ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και κάθε χρόνο οι Ποντιακές Οικογένειες αλλά και αρκετοί ακόμη τιμούν με την παρουσία τους εκείνες τις 353.000 ψυχές που σφαγιάστηκαν και βιάστηκαν κάτω από τις εντολές του Τούρκου Κεμάλ Ατατούρκ! Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Χώρα και τιμούμε αυτή την ημέρα είναι γιατί, πλην όλων των άλλων αυτές οι ψυχές δεν μπόρεσαν να έχουν ένα τάφο, δεν μπόρεσαν να τους μοιρολογήσουν οι συγγενείς τους, δεν μπόρεσαν να τους διαβάσει ένας ιερέας και να τους ανάψουμε ένα κερί, αλλά ούτε μπόρεσαν να βρουν δικαίωση ακόμη και Σήμερα!».

Ο γαλάζιος Πρόεδρος της Νεολαίας της Πέλλας σημειώνει πως «στο συμβάν οι συγγενείς των ψυχών αυτών, γνωστοί άγνωστοι, μαζεύτηκαν όλοι μαζί με τα παιδιά τους για να επαληθεύσουν ότι δεν έφυγαν άδικα, και πως εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να τους τιμούμε, εμείς, αλλά και οι επόμενες γενιές για πάντα, και βρέθηκε ένας “ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ” στην δική μας κηδεία να βεβηλώνει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΈ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!!».

«Τέλος θα ήθελα να ξανά τονίσω πως η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας!», όπως τονίζει και υπογραμμίζει ότι «η Ιστορία είναι Ιερή και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μιλάει για Δημοκρατία όταν ο ίδιος καταλύει την Δημοκρατία!». «Ζήτω ο Πόντος», είναι τελικό σημείο της τοποθέτησης του.

Η ΟΝΝΕΔ ξεβρακώνεται σε strip club…

πηγή:

Related Posts

Κυριάκος ο... απολυσάκιας
Κυριάκος ο… απολυσάκιας!
Τουλάχιστον 5 χρόνια έκλεβε ρεύμα το Da Capo
Τουλάχιστον 5 χρόνια έκλεβε ρεύμα το Da Capo
Παίζει καλή μπαλίτσα η ΕΡΤ
Παίζει καλή μπαλίτσα η ΕΡΤ
Συμφέροντα πίσω από τις επιθέσεις στην ΕΡΤ
Συμφέροντα πίσω από τις επιθέσεις στην ΕΡΤ
www.topobzor.info

chemtest.com.ua

еще по теме biceps-ua.com
Αρέσει σε %d bloggers: