Οι συντάξεις πρέπει να κοπούν

Οι συντάξεις πρέπει να κοπούν

Sharing is caring!

Οι συντάξεις πρέπει να κοπούν: Επιμένει ο Στουρνάρας ότι οι συντάξεις πρέπει να κοπούν

Υπέρ της γραμμής του ΔΝΤ και της ΝΔ (ασχέτως αν δεν το λέει μεγαλόφωνα) είναι ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, Γιάννης Στουρνάρας. Τo επιβεβαίωσε, ευθαρσώς, άλλωστε και με σημερινή παρέμβασή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικα”.

Η παρέμβαση του κεντρικού Τραπεζίτη της χώρας στην εφημερίδα του ομίλου Μαρινάκη, δείχνει και το τρόπο με τον οποίο θα κυβερνήσει μια υποθετική κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο κ. δήλωσε ότι η ευλαβική τήρηση από την Ελλάδα όλων των συµφωνηθέντων με τους δανειστές της, είναι µονόδροµος, επαναφέροντας με πείσμα τη θέση του για μείωση συντάξεων το 2019.

Την ώρα δηλαδή που ο κεντρικός τραπεζίτης είναι άφαντος όταν οι ελληνικές τράπεζες πέφτουν στο χρηματιστήριο θύματα “αρπακτικών, ο «καλύτερος υπουργός οικονομικών», σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, παρεμβαίνει αμιγώς πολιτικά εναντίον της κυβέρνησης και εκτός αρμοδιοτήτων του ρόλου του, ζητώντας μείωση των συντάξεων.

Βέβαια, οι θέσεις του κ. Στουρνάρα είναι γνωστές. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε και τη σχεδόν ανατριχιαστική του δήλωση στη Βουλή για τους συνταξιούχους πριν λίγο καιρό.

«Υπερπροστατεύουμε την τρίτη ηλικία σε βάρος των νεότερων γενεών. Η μεγάλη δαπάνη συντάξεων που σημαίνει μικρότερες παροχές προς ανέργους και επιμόρφωση», είχε δηλώσει το 2016 ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά.

Στο ΣΚΑΙ θέλουν να κοπούν οι συντάξεις

Ο Μητσοτάκης δεν το κρύβει ότι θα κόψει συντάξεις

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Μέχρι πότε η δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμού
Μέχρι πότε η δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμού;
Στις 4000 ευρώ ανεβαίνει το ακατάσχετο
Στις 4000 ευρώ ανεβαίνει το ακατάσχετο
Αντισυνταγματικές οι περικοπές δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα
Αντισυνταγματικές οι περικοπές δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα
Έρχεται νέα ρύθμιση 120 δόσεων
Έρχεται νέα ρύθμιση 120 δόσεων
shares
Αρέσει σε %d bloggers: