Οι άριστοι της ελληνικής “δημοσιογραφίας”

Οι άριστοι της ελληνικής “δημοσιογραφίας”

18 Shares

Οι άριστοι της ελληνικής “δημοσιογραφίας”: Πορτοσάλτε, Μπογδάνος και Λοβέρδος κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας και γονατίζουν τον ορισμό των fake news!!!

Τον Γιάννη Λοβέρδο σίγουρα δεν τον φτάνει κανείς, Άρης Πορτοσάλτε και Κωνσταντίνος Μπογδάνος όμως καταβάλλουν και αυτοί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουν τη δημοσιογραφία να χάσει κάθε έννοια δεοντολογίας και αξιοπρέπειας. Και την γελοιότητα βέβαια να βρει τους πραγματικούς εκφραστές της…

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βόρεια Μακεδονία για το αεροδρόμιο της Μίκρας, αναφερόμενος στα ραντάρ που βρίσκονται στο Τρίλοφο της Μίκρας και όχι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, άρχισε μία παραφιλολογία για το πώς ο πρωθυπουργός «ξεπούλησε» και το όνομα του αεροδρομίου της πόλης.

Φυσικά μέρος των fake news δεν θα μπορούσαν να μην είναι τόσο ο Άρης Πορτοσάλτε, όσο και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Για τον Γιάννη Λοβέρδο δεν υπάρχει λόγος να γίνεται ιδιαίτερη αναφορά, εξυπακούεται πως ό,τι «χτυπάει» τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ψευδές, είναι η ειδικότητά του.

Και οι τρεις δημοσιογράφοι λοιπόν, που τόσο ένθερμα υποστηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία (ο είναι και υποψήφιος) οργίασαν στους λογαριασμούς τους στο Twitter για το δήθεν ξεπούλημα Τσίπρα του αεροδρομίου και της ονομασίας του.

Το ότι ο πρωθυπουργός δεν αναφερόταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγη σημασία έχει και για τους τρεις… γνωστό και το ρητό σύμφωνα με το οποίο αν η πραγματικότητα δεν εξυπηρετεί, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Και κάπως έτσι καθημερινά πέραν του ότι καταφέρνουν με ελάχιστη προσπάθεια να γίνουν ο περίγελος στα social media, πηγαίνουν και τον ορισμό των fake news σε άλλα επίπεδα!!!

https://.com/ArisPortosalte/status/1113161143059656704
https://.com/bogdanosk/status/1113091302000902147

Ο Τσίπρας μονομερώς άλλαξε το όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης Μακεδονία σε Μίκρα, όπως λεγόταν παλιά, για να μην δυσαρεστήσει τον κολλητό του τον Ζάεφ. Δεν ξέρω τι να πω. Γελοίος? Επικίνδυνος? Άθλιος? Τα λόγια χάνουν το νόημα τους μαζί του!

— Γιαννης Λοβερδος (@YiannisLoverdos)

Ακροδεξιός και χουντικός και με ταμπέλα

Related Posts

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων – Καιρός
Στους φάρους της Ελλάδας
Στους φάρους της Ελλάδας
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων
Ποια τα διατροφικά λάθη των Ελλήνων;
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Η οικονομική κρίση άλλαξε την διατροφή μας
Αρέσει σε %d bloggers: